Post Image

ÉLETÖRÖM ILLAT LETT A LEGENDÁS 4711 REMIXÉBŐL!

Rúzs & Más / 2018-05-15

A 4711 eredeti kölnivíz több mint 225 éve a parfümkreációk klasszikus repertoárjához tartozik. Mivel tűnik ki a kölnivíz? Egyrészt frissítő könnyedségével. Másrészt élénkítő, aromaterápiás hatású összetevőivel. Alkotórészei, a citrom, a bergamot, a narancs, a levendula és a rozmaring, valamint a neroli és a petitgrain együttesen teremtik meg a 4711 kölnivíz illatát. Az ikonikus termék származási helye a 4711 Kölni Parfümház, amely változatos parfümművészetéről ismert, és időről időre kreatív illatújdonságokkal lep meg minket.

4711 Remix edition cologne 2018, narancs, rúzs és más

Remix 2018: a narancs

A 2018-as évben új illatsorozat indul útjára: a 4711 kölnivíz hét fő tartalmi elemének mindegyikét limitált megjelenésben „remixelik”. Az első a narancs, amelyet modern módon, az édestől a gyümölcsösön át, a pezsdítőtől egészen a fűszeres-fanyarig jelenítenek meg. Friss, bátor és meglepő kompozíció, amelynek energikus, napfényes illata maga a tiszta életöröm. 

4711 Remix edition cologne 2018, narancs, rúzs és más

A citrusos jegyek általában a kölnivizek ismertetőjegyei. Jó indok ez arra, hogy a remix sorozat első kreációja kiemelje a narancsillat vidámságát és könnyedségét. Nicolas Beaulieu, a 4711 Remix Cologne-t megalkotó parfümőr a következőt nyilatkozta: „Olyan komplex könivizet akartam létrehozni, amely finoman igazodik a 4711 márkához, ugyanakkor van benne valami meglepő. Az élénk narancs a kissé kesernyés, fanyar jegyekkel kombinálva megunhatatlan. Intenzív zamata igazi jelenlétet és modernitást ad ennek az illatnak.”

Fejjegyek:
bergamot, citrom, tea-harmónia
Szívjegyek:
neroli, keserűnarancs, encián
Háttérjegyek:
cédrusolaj, kasmírfa, mósusz

Ahhoz, hogy a narancs parfümként is átélhetővé váljon, nem beszélhetünk egydimenziós illatról, hanem a citrusos árnyalatok és az azokat remekül kiemelő aromák remixéről.

Az új illatsorozat koncepciója – 4711 Remix Cologne

A pezsdítő citrom, a friss bergamot, a gyümölcsös narancs, a nyugodt levendula, az izgalmas rozmaring, a virágos neroli, valamint a finoman fanyar petitgrain közös jellemzője: mind a klasszikus Eau de Cologne 4711, az eredeti kölnivíz alkotóelemei. Illatuk számtalan gondolatot idéz fel – személyes érzéseket, azokhoz kapcsolódó tájakat és pillanatokat. Egyetlen mély szippantás ebből az esszenciából elég ahhoz, hogy megértsük különlegességét és érezzük természetes, aromaterápiás hatását.

A 4711 Remix Cologne új illatsorozat az elkövetkező években egyenként emeli ki az egyes összetevőket, és azokat meglepő árnyalatokkal újrakombinálja. 2018-ban a lédús narancs került a fókuszba.

4711 Remix edition cologne 2018, narancs, rúzs és más

Árak:
Eau de Cologne, 100 ml, 7116 HUF
Eau de Cologne, 150 ml, 8933 HUF
Refreshing Body Spray, 150 ml, 2952 HUF

Kapcsolódó bejegyzések