Post Image

4 TIPP A TÖKÉLETESEN BRONZOS BŐRÉRT

Rúzs & Más / 2017-06-20

Tombol a nyár, szikrázóan süt a Nap és mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni. A vonzó megjelenéshez pedig sokat hozzáad az igéző, bronzosan ragyogó bőr. Az AVON szépség szakértői ezúttal pár olyan praktikát gyűjtöttek össze nekünk, amit bevethetünk annak érdekében, hogy egész nyáron élvezhessük a napbarnított bőr látványát.

1. Barnuljunk fokozatosan!
Kétségtelen, hogy az egészségesen és szépen lebarnult bőr lehet a nyár tökéletes „kiegészítője”. Azonban nem mindenkinek adatik meg, hogy nap, mint nap a hasát süttesse, sokaknak pedig érzékeny bőrük miatt kerülniük kell a napsütést, mások tartanak a leégés okozta káros következményektől. A barnító krémek és testápolók tökéletes megoldást jelenthetnek erre a problémára, segítségükkel fokozatosan barníthatjuk bőrünket és adhatunk neki egészséges ragyogást, még akkor is, ha az irodában vagy az otthonunkban töltjük napjaink nagy részét. Így magabiztosan bújhatunk nyári ruhadarabjainkba, büszkén megmutatva lebarnult bőrünket.

 

Avon True Summer Barnító krém

Avon Skin So Soft Fokozatos barnaságot kölcsönző testápoló

2. Használjunk bronzosítót a napcsókolta hatásért!
A bronzosító púderek hű társaink a nyári időszak alatt is, hiszen gyönyörűen ki tudják hangsúlyozni az egységesen lebarnult arcbőrt, dekoltázst. A bronzos ragyogásért egy ecset segítségével vigyük fel a bronzosítót orcáinkra, majd az igazán napcsókolta hatás érdekében egy leheletnyit tegyünk a homlokcsontunkra, az orrunkra és az állunkra is, ezután alaposan dolgozzuk el, ezzel még jobban kiemelve bronzos bőrünket.

Avon True Glow Barnító Púder

3. Hangsúlyozzuk ki barnaságunkat vibráló színekkel!
Nyáron szívesebben nyúlunk az élénkebb, rikítóbb színekért, míg a sötétebb, komorabb árnyalatokat háttérbe szorulnak. Nem is csoda, a feltűnő tónusok nem csak a jó időt idézik, hanem szépen kiemelik a barna bőrt. Hangsúlyozzuk az ajkainkat egy izgalmas korall színű ajakrúzzsal, majd izzó narancs vagy vakítóan fehér árnyalatú körömlakkal készítsük el manikűrünket. A megszokott fekete vagy barna szemceruzánkat és szemhéjtusunkat is nyugodtan cseréljük le erre az időszakra egy izgalmasabb türkizes, lilás vagy esetleg bronzos árnyalatra. Így biztos, hogy még inkább érvényesül barnaságunk és minden tekintetet magunkra vonzunk.

Mark Gél Hatású Körömlakk

Mark Gél Hatású Körömlakk

Mark Gél Állagú Szemceruza

Avon Color Trend Ajakrúzs

4. Gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről!
A tökéletes csokibarna bőr elérése persze nem veszélytelen, nagyon fontos, hogy a megfelelő bőrvédelemről se feledkezzünk meg, hiszen bőrünk nem felejt, minden egyes leégés nyomot hagy rajta. Válasszunk bőrtípusunknak megfelelő SPF számú naptejet, a világos bőrűeknek érdemes a legmagasabb faktorszámút használniuk. Minden nap kenjük be magunkat napvédővel, még felhős időben is, napjában többször, ugyanis az UV sugarak 80%-a átszűrődik a felhőkön keresztül és az aktív vízparti tevékenységek során megkophat az előzetesen felvitt naptej réteg. Nem kell félnünk, ez nem azt jelenti, hogy a nyár folyamán nem barnulunk le, csupán hatékonyabban vehetjük fel a harcot és védhetjük meg magunkat a Nap káros sugarai és a leégés ellen.

Avon Sun+ Pure and Sensitive

Kapcsolódó bejegyzések