Post Image

4 HASZNOS TIPP – ÜNNEPELJ IDÉN MÁSKÉPP!

Rúzs & Más / 2020-12-22

A karácsonyvárás időszakának a szeretetről, a megnyugvásról és a békéről kellene szólnia – de valljuk be, a sok feladat és a minden évben hektikusra sikeredő felkészülés sok terhet ró ránk. Habár így Szenteste előtt pár nappal már csak a karácsonyi menü és a nagytakarítás szokott némi stresszt okozni, idén a vírushelyzet miatti bizonytalanság sem hagy nyugodni minket. Töltsük idén kicsit másképp az ünnepeket, mint ahogy megszoktuk, engedjük el a negatív gondolatokat, és higgyük el, hogy az idei ünnep is lehet szép!
Idén talán nem jutottunk el időben bevásárolni, idén talán nem tölti együtt az egész család a karácsonyt, idén talán nem úgy lesz, mint eddig, de ez nem jelenti azt, hogy idén nem lehet kedves számunkra az ünnepi időszak. Találjuk meg idén is az ünnepek szépségét, forduljunk befelé, és higgyük el, hogy nem csak a rokonoktól hangos karácsonyi étkezések hozhatják meg számunkra az ünnepi hangulatot. Az AVON szakértői összegyűjtötték a tökéletes kényeztető karácsony legfontosabb összetevőit, hogy a legjobbat hozhassuk ki a szokatlan körülményekből is, és átélhessük a karácsony vágyott meghittségét, nyugalmát és békéjét:

Szabjunk határokat, ne vállaljuk túl magunkat!

A karácsony az odaadás és az adakozás időszaka, de nem szabad túlzásba esnünk! Az ünnepi időszakban hajlamosak vagyunk megfeledkezni önmagunkról és mindenki mást előtérbe helyezni, amit mások könnyen kihasználhatnak. Mondjunk ilyenkor is bátran nemet, ne vállaljunk el minden feladatot, hagyjunk időt saját ügyeink intézésére és magunkra. Ha mindenre igent mondunk, nemcsak kimerültek és fáradtak leszünk az ünnepek végére, de lelkünk sem töltődik fel a 2021-es évre. Az idei legyen a mi karácsonyunk, legyen a pihenés és a megnyugvás ünnepe!

Szánjunk időt önmagunkra!

A család és a szeretet ünnepén ne feledkezzünk meg sajátmagunkról sem! Idén várhatóan több időt töltünk otthon az ünnepi időszakban is, így könnyebben találhatunk szabad perceket, amelyeket magunkra fordíthatunk. Pihenjünk, élvezzük a magányt és a csendet a karácsonyfa fényeit csodálva, vagy vegyünk egy forró fürdőt és kényeztessük lelkünket és bőrünket egy kis otthoni wellnessel. Az AVON szakértői meleg szívvel ajánlják az Avon Planet Spa Radiance Ritual termékcsaládot, amely aranyló csillogással és kellemes illatokkal szépíti meg az ünnepeket. A lehúzható arcmaszkkal és rózsás arcolajjal tiszta, frissen ragyogó és energizált külsejű arcbőrt varázsolhatunk. A testápoló balzsam és testvaj bársonyosan puha, mesésen hidratált és aranylóan csillogó bőrt eredményez, míg a szintén kellemesen hidratáló test- és masszázsolajjal nemcsak bőrünket táplálhatjuk, de finom illatával relaxációnkat és lelkünk feltöltődését is támogathatjuk.

Tartsunk digitális detoxot!

Sokszor érezzük a social mediából áradó tökéletesség nyomását, amely könnyen frusztrációt és szégyenérzetet okozhat, ha körülöttünk nem fest minden a legkiválóbb formájában. Higgyük el, hogy senki sem tökéletes, másoknál is elreped a bejgli és ügyetlenül vannak becsomagolva az ajándékok. Mások beállított „tökéletes világa” és a folyamatos értesítések, üzenetek és e-mailek nemcsak elszakítanak az ünnepi hangulatunktól, de a való élettől is. Tartsunk digitális eszközöktől mentes napokat, amikor telefonunkat, tabletünket repülőgép üzemmódba állítjuk, és töltsünk minőségi időt szeretteinkkel. A saját tökéletlenségünk az, ami igazán meghitt és belsőséges hangulatot teremt.

Adjunk hálát!

Felejtsük el kicsit a panaszkodást! Nehéz évet tudhatunk megunk mögött, de ennek ellenére nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy mennyit tanultunk önmagunkról és környezetünkről. Fókuszáljunk a jó dolgokra és adjunk hálát azért, amink van és amit eddig elértünk. Esténként szánjunk egy percet arra, hogy teljes nyugalomban átgondoljuk, milyen évünk volt, mik történtek velünk, és miért vagyunk hálásak. Írjuk le egy füzetbe vagy naplóba gondolatainkat, amelyeket visszaolvasva öröm költözik majd a szívünkbe a legnehezebb napjainkon is.

Habár az idei karácsony másabb lesz, mint az eddigiek, leljük meg a benne rejlő lehetőségeket! Szánjunk több időt magunkra, szűk családunkra, a megnyugvásra és a feltöltődésre. Attól, hogy más, még lehet ugyan olyan értékes!

Mindenkinek meghitt pillanatokban gazdag kellemes ünnepeket kíván az AVON csapata!

avon, planet spa, radiance ritual, arany, gold, énidő, otthoni spa, digitalis detox, toltodes, relax, rúzs és más, karácsony 2020

Az anyagban említett termékek:
Avon Planet Spa Radiance Ritual termékcsalád
• Avon Planet Spa Radiance Ritual test- és masszázsolaj 150 ml 2500 Ft
• Avon Planet Spa Radiance Ritual lehúzható arcmaszk 50 ml 1499 Ft
• Avon Planet Spa Radiance Ritual rózsás arcolaj 30 ml 2500 Ft
• Avon Planet Spa Radiance Ritual ragyogást kölcsönző testápoló balzsam 200ml 2500 Ft
• Avon Planet Spa Radiance Ritual testvaj 200 ml 2500 Ft

Kapcsolódó bejegyzések