Post Image

4 BŐRÁPOLÁSI TIPP A SÍELÉS IDEJÉRE

Rúzs & Más / 2024-01-19

Ha tél, akkor síelés – aki csak teheti, az első hó leesését követően célba is veszi a havas lejtőket. A téli sportok egyetlen hátránya, hogy hosszú órákon át a hidegben űzzük őket, s emiatt a bőrt igen sok kellemetlen hatás éri. A helyes bőrápolási rutin a síparadicsomban tehát elengedhetetlen, a FOREO megmutatja, hogy napszaknak megfelelően hogyan veheted fel a harcot a repkedő mínuszokkal szemben, hogy az arcodra ne fagyjon a mosoly!

 1. Reggeli arcrutin a sípályára lépés előtt

Ha szeretnéd elkerülni sípályán a tömeget, ébredés után nincs sok időd készülődni; a reggelit követően akár 5 perc alatt felkészítheted a bőröd a tél mesés, de dermesztő csodavilágára. Egy alapos tisztítással nem csak a felgyülemlett szennyeződéseknek inthetsz búcsút, hanem a hidratáló és más bőrápoló termékek hatékonyabb felszívódását is biztosíthatod! A hideg időjárás miatt használj zsírosabb textúrájú hidratáló krémet, mert az jobban védi a bőröd a kiszáradástól. Alapozót inkább ne, 50-es faktorszámú, vízálló fényvédőt viszont vigyél fel!

2. Amíg sorban állsz 

Tudjuk mit csinálj, amíg sorbanállsz a lifthez: jöhet az ajak védelem! Használj természetes olajokban gazdag, SPF-et tartalmazó ajakápolót, akár extrém neon színűt, hogy kitűnj a tömegből! Rejtsd el a kabátzsebedben, egy mozdulat és bármikor könnyedén megismételheted az ajakápolást, akár a felvonóban is, egész napra biztosítva ajkaid védelmét. Pro tipp: a natúr ajakápolót használhatod a száraz körömágyakra is, ha azok is hidratálásért kiáltanak!

 3. Arc frissítés a hüttében

A korai ébresztő miatt dél környékén valóban ideje az ebédnek! A jóleső ebéd után ne feledkezz meg az arcfrissítésről sem. Bár a téli napsütés üdítő látvány, az UV-sugárzás káros hatásai a leghidegebb hónapokban sem fújnak visszavonulót. A napfény a déli órákban a legerősebb, ráadásul a sugarak intenzívebbek a hegycsúcsokon. Újra vidd fel a magas faktorszámú napvédő krémet az arcodra, nyakara, füleidre. Minden olyan testrészre, amit nem rejt el síruha.

foreo, sieles, borapolas, ski, apres-ski, skincare, luna, borapolas, tipp, tippek, ruzs es mas

 4. Amikor zár a pálya, nyit az otthoni wellness

Az egész napos sportolás meglehetősen kimerítheti a szervezeted, visszatérve a szállásra, szánj időt a pihenésre! Vegyél egy meleg zuhanyt, hogy ellazítsd az izmaidat és felfrissítsd az arcbőrödet. A bőrápolás ilyenkor lehet hosszabb és kényeztető, amivel élénkíted és revitalizálod fáradt arcbőrödet. Vesd be FOREO LUNA™ 4 plus készülékét, amellyel eltávolítod a faggyú és szennyeződések  99%-át. Tisztítás közben a vörös LED-fény kellemesen melegíti majd az arcodat, a mikroáram-technológia pedig új életre kelti a vonásaidat. Vigyél fel szérumot és pár perc elteltével éjszakai krémet az arcra/nyakra/dekoltázsra. Így a következő napon is üdén és frissen indulhatsz neki a fekete pályáknak.

Kapcsolódó bejegyzések