Post Image

3-SZOR TÖBB PEPTID A KRÉMBEN=3-SZOR TÖBB KOLLAGÉN A BŐRBEN

Rúzs & Más / 2022-09-19

Az életkor előrehaladtával a kollagéntermelés a bőrben csökkenni kezd, ami láthatóbb ráncokhoz, az arckontúr definíciójának csökkenéséhez és feszességvesztéshez vezethet. Ezen felül a bőr tónusa fakóvá és egyenetlenné válhat, sötét elszíneződések jelentkezhetnek rajta. A Vichy Laboratories, a bőröregedés szakértője, a LIFTACTIV termékcsaládjával célzott ápolást kínál, amely segít csökkenteni az öregedés jeleit.

vichy, liftactive, collagen, specialist, peptid, peptide, lifting, arcapolas, ruzs es mas

Speciális peptidek segítségével a kollagén leépülésének folyamata jelentősen lassítható. A megújult Vichy Collagen Specialist Arckrém most 3x több válogatott peptidet tartalmaz, amelyek kutatási eredményekkel alátámasztva a bőrsejteket 3x több kollagén termelésére ösztönzik.
Az arckrém hatóanyagokban gazdag összetétele Cg-vitamint, niacinamidot és vulkáni eredetű Vichy termálvizet is tartalmaz az átfogó öregedésgátló hatás érdekében.

A Vichy Collagen Specialist Arckrém továbbfejlesztett formulája aktív, szakértő összetevőket kombinál az öregedés jeleinek korrigálása érdekében:
PEPTIDEK segítenek korrigálni a kollagénrostok lebomlását
–  Cg-VITAMIN tartalma helyreállítja a bőr ragyogását
NIACINAMID összetevője segít csökkenteni a pigmentfoltok láthatóságát
– a VULKANIKUS EREDETŰ VICHY TERMÁLVÍZ megerősíti a bőrbarriert

Napi alkalmazás esetén a LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST krém segít csökkenteni a ráncokat, az egyenetlen bőrtónust és a sötét foltokat. Javítja a bőr tónusát és feszességét, és akár 48 órán keresztül hidratálja a bőrt. A krém hipoallergén és alkalmas érzékeny bőrre is. Ajánlott fogyasztói ára: 14 999 Ft

vichy, liftactive, collagen, specialist, peptid, peptide, lifting, arcapolas, ruzs es mas

Kapcsolódó bejegyzések