Post Image

3 HÓNAP ALATT 8 CENTIVEL HOSSZABB HAJ

Rúzs & Más / 2018-08-03

Éppen három hónap telt el azóta, hogy elkezdtem szedni a Magic Hair táplálékkiegészítőket kísérleti jelleggel. S hogy miért? Nem elsősorban a hajhosszommal, sokkal inkább a hajam minőségével voltam elégedetlen. A festés, hőkezeléssel történő formázás nem maradt következmények nélkül: a hajam fénytelen volt, frissen mosva kifejezetten megviselt hatású. A Magic Hair kapszulák és pezsgőtabletták rendkívül szimpatikus, teljesen természetes összetétele és a számtalan elégedett poszt azonnal  meggyőzött, hogy mindenképpen megér egy próbát.

Kétféle készítményt használtam felváltva:

A Magic Hair hajnövesztő vitamint, mely vitaminokat tartalmaz, valamint olyan natúr összetevőket, mint a búzacsíra- és aranyköles kivonat és a kovaföld. Ez a különleges kombináció segít szervezetünknek a megfelelő működésben, így segítségével csodálatosan ragyogó, hosszú hajkoronára tehetünk szert.

Magic Hair, hajnövesztő kúra, rúzs és más

A Magic Hair Splash egy komplex hatású, szépségvitamin-pezsgőtabletta, melyben magas Biotin tartalma, és  cink,  szelén, illetve a keratint alkotó aminosavak – L-cisztin és L-metionin a haj, a köröm és a bőr egészséges állapotának kialakításáért és megőrzéséért egyszerre tesz.

Ezt tapasztaltam:

A legelső változást a körmeim állapotában vettem észre: erősebbek, kevésbé törékenyek lettek. Az első hónap után meglepve tapasztaltam, hogy a hajam 3 cm-t nőtt! Hosszabb távon észrevettem, hogy ritkábban jelentkeznek gyulladások illetve mostanra alig hullik ki pár szál hajam hajmosáskor vagy átfésüléskor, ami régebben egész csomókat tett ki!
Általánosan is jobb lett a hajminőségem és a lenőtt hajhossz sokkal fényesebb, könnyebben kezelhető, nem gubancolódik. Az összesen 8 centiméternyi növekedés is impozáns – bár nem ez volt az elsődleges cél, nagyon örülök neki.

Magic Hair hajnövesztő kísérlet, rúzs és más

A Magic Hair fogyasztásával tehát a hajam növekedése látványosan felgyorsult, sok új babahajszállal gazdagodtam, a hajam erősebb lett,  kevésbé hajlamos a töredezésre és nem hullik csomókban. A Magic Hair megtartotta ígéretét, mert mindemellett hajam minőségében is pozitív változások következtek be: fényesebbé és összességében egészségesebbé vált. Annak ellenére, hogy a 3 hónapos kísérlet véget ért, továbbra is szedem a Magic Hair-t, hiszen azt szeretném, ha egyszer az egész hajam fényes és egészséges lenne: a tövétől egészen a hajvégekig.

Magic Hair hajnövesztő kísérlet, rúzs és más

És mivel a hajam nem szereti, ha egyenesítgetni próbálom, mutatom milyen a hajformázás után:

Magic Hair, hajnövesztés, hajerősítő, kapszula, rúzs és más

3 HÓNAP ALATT 8 CENTIVEL HOSSZABB HAJ
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések