Post Image

FIGYELEM, A NAGY HAJNÖVESZTŐ KÍSÉRLET INDUL!

Rúzs & Más / 2018-05-02

Ki ne szeretne még hosszabb, még fényesebb, egészségesebb hajat – mindezt persze rövid időn belül? Én bizony szeretnék, mivel a hajamat eléggé megviselte a sok festés, hajformázás, göndörítés. Ezért örültem, amikor rábukkantam az interneten a Magic Hair nevezetű hajnövesztő hatású kapszulára. Utánaolvastam és kiderült, egy csupa természetes összetevőt tartalmazó komplexről van szó! A képek és videók, amelyeken csodás eredményeket dokumentált számos tesztalany, még lelkesebbé tettek. Több sem kellet, felkutattam a céget és már kezemben is van a csodás haj ígéretét hordozó csomag, amely kéthavi kapszulából és kéthavi pezsgőtablettából áll. Hogy mit tartalmaznak és miben különböznek, arról az alábbiakban részletesen szó lesz, de még mielőtt belevágnánk, mutatom, milyen most a hajam és meddig ér. A kép samponos + balzsamos mosás után készült, miután a hajamtól telhető legegyenesebbre szárítottam és hogy tudjunk egyenes vonalat húzni, a végeit egyenesre vágtuk (eredetileg V-alakban volt levágva). Íme:

Magic Hair, hajnövesztő kúra, rúzs és más

Egy-egy hónap múlva ismét felhúzom a “vonalas” pólót és jelölöm az eredményeket. Azonban a növekedésnél is fontosabb lenne számomra a hajam minőségének javulása: a száraz, elvékonyodott hajszálak ellenállóbbá válása, erősödése. És akkor most lássuk, mit ígérnek napi szedés mellett a készítmények:

A Magic Hair hajnövesztő vitamin a természetben is fellelhető vitaminokat tartalmaz, valamint olyan natúr összetevőket, mint a búzacsíra- és aranyköles kivonat, valamint a kovaföld. A kapszula hatóanyagait úgy válogatták össze, hogy azok egymás hatását erősítsék. Ez a különleges kombináció segít szervezetünknek a megfelelő működésben, így segítségével csodálatosan ragyogó, hosszú hajkoronára tehetünk szert.

Mit tud a kapszula? 

– A Magic Hair kapszula csökkentheti, sőt, akár teljesen meg is szüntetheti a hajhullást.
– A Magic Hair hajnövesztő vitamin koncentrált összetételének köszönhetően akár 75%-kal felgyorsulhat a haj növekedési tempója.
– Ettől a különleges hajvitamintól még dúsabb lesz a haj, hiszen segíti a babahajszálak növekedését.
– A kapszula nemcsak a hajra, de a körmökre is jó hatással van: erősebbek lesznek, nem töredeznek és gyorsabban nőhetnek.
– A válogatott vitaminok bőrünk szépségéhez is hozzájárulnak.

Amellett, hogy ennyi nagyszerű tulajdonsága van a Magic Hair kapszulának, még természetes is!

Magic Hair, hajnövesztő kúra, rúzs és más

A Magic Hair Splash Magyarországon az első és egyetlen komplex hatású, szépségvitamin-pezsgőtabletta. A Magic Hair Splash szépségital a piacon egyedülálló, hiszen a haj, a köröm és a bőr egészséges állapotának kialakításáért és megőrzéséért egyszerre tesz, mindezt pedig könnyen fogyasztható, pezsgőtabletta formában, választható ízekben.

Ez az egyedülálló összetevőkből megalkotott hármas hatású szépségvitamin-pezsgőtabletta abban segít, hogy egyenlő mértékben gondoskodhassunk hajunk, körmeink és bőrünk szépségéről. A hazai piacon egyedülállóan magas Biotin tartalomnak, és a cink, a szelén, illetve a keratint alkotó aminosavak – L-cisztin és L-metionin – köszönhetően a Magic Hair Splash nemcsak formáját tekintve egyedülálló, de kiemelkedően hatásos is. A Magic Hair Splash szépségital fogyasztásával hajunk növekedése látványosan felgyorsul, babahajszálak megjelenését fogjuk észlelni, ezáltal pedig hamarosan dúsabb hajkoronával büszkélkedhetünk, mely kevésbé hajlamos a töredezésre és nem hullik csomókban. Nemcsak hajunk mennyiségén, de minőségén is elképesztő változásnak lehetünk tanúi: erősebb, ellenállóbb, fényesebb és összességében egészségesebb hajzuhatag lesz a jutalmunk a törődésért cserébe.

A Magic Hair Splash szépségvitamin-pezsgőtabletta a körmeink állagán is rengeteget segít: erősebb, letörésre, beszakadásra kevésbé hajlamos, egészséges körmeink lesznek, felszínük simává és egyenletessé, fényessé válik, nem foltosodnak és a körömágy, illetve a körmeinket körülvevő bőr is egészségesebb kinézetű lesz. A harmadik terület, ahol a Magic Hair Splash szépségital kifejti hatását, az a bőr. A különlegesen összeválogatott hatóanyagok arról is gondokodnak, hogy bőrünk hidratált, puha, rugalmas legyen, és a bőrproblémák mérséklődjenek. Ha nemcsak a hajunk szépsége, de körmeink és bőrünk egészsége is fontos, a Magic Hair Splash szépségvitamin-pezsgőtabletta az optimális választás.

Miért jó kombinálni a kapszulát és a pezsgőtablettát? 

Ha egyik nap kapszulát veszünk be, másik nap pedig egy szépségitalt iszunk, több oldalról is támogatjuk a szervezetünket abban, hogy szépséges hajat növesszen, ráadásul a Magic Hair Splash még a körmeink és bőrünk egészségről is gondoskodik!

A másik érv arra, hogy mindkét Magic Hair vitamint érdemes kipróbálni az, hogy nem vagyunk egyformák. Vannak olyanok, akiknél a kapszula kevésbé hatékonyan szívódik fel, mint másoknál, vagy épp a pezsgőtabletta fogyasztásakor nem érez akkora változást, mint a kapszulánál. Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban működő  vitamin-komplexumot, ki kell kísérletezni, hogy melyik forma, melyik összetétel, melyik termék válik be jobban.

Magic Hair, hajnövesztő kúra, rúzs és más

 

FIGYELEM, A NAGY HAJNÖVESZTŐ KÍSÉRLET INDUL!
3.7 (74.55%) 22 votes

Kapcsolódó bejegyzések