Post Image

2023 PANTONE SZÍNE A LÁZADÁSRÓL SZÓL

Rúzs & Más / 2023-01-09

A Pantone 24. alkalommal hirdette ki az „Év színét” vagyis, hogy melyik szín lesz az előttünk álló esztendő legmeghatározóbb árnyalata.

A híres színintézet évről évre a korszellem jegyében választja ki az árnyalatokat, amelyekben a múlt és a jövő hatásai ötvöződnek, és amelyekből a társadalom számára legszükségesebb energiákat meríthetjük. Szokatlan időkre, szokatlan árnyalattal rukkolt elő a színintézet, a 18-1750 Viva Magenta az életöröm és lázadás színe, merész, szellemes és mindenkit befogadó árnyalat, amely erőt kölcsönöz mindannyiunk számára 2023-ban, a nehéz évek utáni felálláshoz és újrakezdéshez.

Az „Év színének” megválasztása minden esztendőben komoly kutatómunkát igényel, hiszen a jelen történéseire reflektál, az aktuális élethelyzetre, a kulturális és társadalmi változásokra, és a globális folyamatokra válaszolva. A tavalyi évet jellemző Very Peri nyugodt kíváncsiságra ösztönző árnyalata után, a színintézet idén cselekvésre buzdít. A Viva Magenta vibrál a lendülettől és az erőtől, a gátlásaink leküzdésére, kísérletezésre és önkifejezésre buzdít. A bátor és lüktető szín örömmel és optimizmussal tölti meg mindennapjainkat, egy határok nélküli árnyalat, amely mindenkit felráz és kimozdít komfortzónájából.

ev szine, pantine, magenta, szin, meghatarozo, divat, szepseg, lakberendezes, ruzs es mas, avon

Avon Ultra Colour gyorsan száradó körömlakk Wicked

A technológia korában, amikor a virtuális világ egyre hangsúlyosabb részévé válik életünknek, a színintézet szakemberei a természethez és a valósághoz nyúlva merítettek inspirációt az „Év színének” kiválasztásakor. A Viva Magenta a természet erőit megidézve pezsdíti fel szellemünket és segít belső erőnk kiépítésében, a vörös színcsaládból származó árnyalatot a bíbortetű vörös festékanyaga ihlette, amely az egyik legértékesebb és legerősebb természetes színezék.

Divat, szépség és lakberendezés magentában

Az „Év színe” a legújabb trendeket hivatott tükrözni, befolyásolja a termékfejlesztést és a vásárlási döntéseket számos iparágban. Meghatározza többek között az ipari formatervezés, a termékcsomagolás, az enteriőr- és webdizájn világát, valamint a divat és a szépségipar trendjeit is, így bátran beépíthetjük ruhatárunkba és akkor sem lövünk mellé, ha sminkrutinunk szerves részévé tesszük, hiszen a Viva Magenta a meleg és a hideg árnyalatok között egyensúlyoz, így tökéletes választás lehet minden színtípus számára.

Avon Ultracsillogó ajakrúzs Stellar Magenta

Az idei évet meghatározó vidám szín optimizmust sugároz, erőt és lendületet ad! Használjátok bátran sminkben, öltözködésben vagy az otthonotokban!

Avon Ultracsillogó ajakrúzs Stellar Magenta

Merítsünk energiát és lendületet az „Év színéből” és kísérletezzünk, lázadjunk és valósítsuk meg önmagunkat, hogy 2023 pozitív és felejthetetlen év lehessen!

 

Kapcsolódó bejegyzések