ÍGY FOGYJ 2 HÉT ALATT 4 KILÓT ZSÍRBÓL!

Rúzs & Más / 2017-08-17

Régebbi olvasóim már ismerik tavalyi fogyásom sikertörténetét a Toman Diet fehérje diétával, amelyről több részes cikksorozatban számoltam be (például itt).
Azonban minden észérv ellenére szép lassan visszacsúsztam a rossz étkezési szokásaimba, amire persze ezer kifogást találtam: jött a számomra legnagyobb stresszel járó őszi-téli rendezvény időszak sok idegeskedéssel, de sok ellenállhatatlan fogással.
Süteményfotózások – ember legyen a talpán, aki kibírja, hogy a végén nem kóstolja meg a stáb többi tagjával együtt.
Ünnepek – nem részletezem.
Hideg, sötét, depi – ideacsokival! – időjárás.
Szó, mi szó adtam a kulináris élvezeteknek és ez bizony meghozta az eredményét. Közben végig ott volt a fejemben: csak semmi pánik, már ismerem a fogyás csodamódszerét, ami segíteni fog! Tavasszal – fél év kihagyás után – újra elkezdtem futni, leálltam a tömeges édességevéssel és 3 héttel a nyaralás előtt elmentem a Toman Diet szalonba. Legnagyobb meglepetésemre nem csúsztam vissza a tavalyi kezdővonalra – mind súlyban, mind testzsír százalékban jobb szintről indultam.

A tavalyi, több mint 2 hónapos kúrámat 64,6 kg 23,2 BMI és 33,2 Testzsír százalékkal kezdtem és 59,7/21,4/27,8 értékekkel abszolváltam.
Fél évvel később, azaz pontosan 2 hete 61,9/21,9/30,4 volt a kiindulás. 12(!) nappal később a mérleg 58,9 kg-ot mutatott 20,9-es BMI és 25,5 testzsír százalék mellett. A 14. napon már 57,7-nél tartok.

Toman Diet eredmények

Toman Diet eredmények (dátum, kg, BMI, zsír%, izom%, VT, alapanyagcsere kcal)

És ezért az elképesztő eredményért:
nem kellett éheznem,
nem kellett lemondanom a finom édes ízekről
és nem kellett faxnit csinálni sem a bevásárlásból sem a főzésből. Sőt, pozitív mellékhatásként családom is sokkal több zöldséget, salátát és grillezett húst kapott, így a fiúknál is apadt az úszógumi. Mivel gyakorlatilag 2 hét alatt elértem az álomcélt (leánykori etalon nadrág feljön! Tomán Szabina, nincs szükség egy túlkoros modellre fotózáshoz:-)??), holnaptól át is ugrom a fenntartó szakaszba, amit már igazán egyszerű lesz megtartani a nyári kánikulában!

A régi nagy Toman Diet kedvencek mellé (karamell krém, tejberizs, banándesszert csokidarabokkal, almás-fahéjas zabkása) felsorakozott egy új nagy kedvenc, a barackos túrós krémdesszert egy kanál sovány krémtúróval dúsítva.
És mire megyek vissza a szalonba? Három vadonatúj fagylaltra! Fehérje fagylalt! Hát nem zseniális ez a fogyókúra??

Toman Diet fagylalt fehérje porok

Bővebb információ (a cikkem mellett): www.tomandiet.com

Kapcsolódó bejegyzések