Post Image

Álmaink diétája!

Zsolesz / 2016-07-12

Csirke curry-leves, baconos tortilla chips, krumplipüré, tejkaramellás desszert, mogyorós praliné – nem éppen fogyókúrásan hangzó ételek, pedig ezeknek és még sokféle ízletes fogásnak örülhet diétája során az, aki a Tomán Szabina által jegyzett életmódváltásba kezd. A legtöbb diéta ott bukik el, hogy nem tudjuk mindennapjainkba illeszteni a javasolt étrendet, nincs időnk odafigyelni arra, hogy mit eszünk, mit vásárolunk, vagy nincs kellő fegyelmezettségünk és kitartásunk. A komoly ételmegvonást alkalmazó módszerek nagyon nehezen alkalmazhatók a mindennapi életben. Éhségérzet mellett nem tudunk megfelelően teljesíteni a munkában, veszítünk vitalitásunkból, közérzetünk romlik, sőt ingerlékenyebbé is válhatunk.

A fehérjediéta az a megoldás, amely kiküszöböli ezeket a buktatókat, azáltal, hogy a megfelelő mennyiségű fehérjebevitellel arra ösztönzi a szervezetünket, hogy maximalizálja a zsírégetést. A Toman Diet programban, fehérjében dús táplálkozással, Tomán Szabina és szakértőinek segítségével, egészségesen, gyorsan és valóban hatékonyan veszíthetünk súlyunkból.
Ráadásul gyötrő éhségérzet nélkül szabadulunk meg a szervezetünkben felhalmozódott zsírtól, úgy, hogy nem az izomtömegből, hanem a testzsír százalékunkból veszítünk. Megfelelő ásványi anyag és vitaminpótlással, – mely tápanyagokat a Toman fehérjediétás termékek tartalmazzák – egészségesen érhető el a kívánt fogyás.

A személyre szabott program konzultációval és állapotfelméréssel kezdődik és 2-3 hetente szakértők segítik a kontrollált fogyást és életmódváltást. A budapesti központ mellett vidéken is egymás után nyílnak a Toman Életmód Központok. A tervek szerint minden megyeszékhelyen és nagyobb városban megtalálhatják majd ezeket a fogyni vágyók.

Toman Diet

Szabina évek óta segít vendégeinek a kívánt testsúly elérésében, testi,-lelki megújulásban, 2015 novembere óta pedig már saját fehérjediétás termékei is elérhetőek. A diéta eredményes, a termékekre pedig nem lehet ráunni! A budapesti központ mellett vidéken is egymás után nyílnak a Toman Életmód Központok. A tervek szerint minden megyeszékhelyen és nagyobb városban megtalálhatják majd ezeket a fogyni vágyók.

Részletes információ: www.tomandiet.com

A Rúzs és más szerkesztője hamarosan saját Toman Diet fehérjediétás tapasztalataival jelentkezik!

Álmaink diétája!
4.8 (95%) 4 votes

Kapcsolódó bejegyzések