10 HATHATÓS TIPP A SZEBB ÉS FIATALABB BŐRÉRT – II.rész

Rúzs & Más / 2016-12-02

Cikkünk első részében már sorra vettünk 5 úgynevezett minimál invazív – vagyis a lehető legkisebb bőrsérüléssel járó, mégis intenzív bőrfitalító és regeneráló hatású kezelést. Hogy segítsünk eligazodni a kezelések rengetegében, Dr.Beke Dóra, a Royal Clinics bőrgyógyásza tovább folytatja a sort:

6. Hialuronsavas ráncfeltöltés
Helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás, melynek során az arc ráncaiba, elmélyülő barázdáiba töltőanyagot injektálnak. A kezelés félóránál rövidebb, a hatás körülbelül fél-egy évig tart. A legnépszerűbb töltőanyagokat szintetikus hialuronsavból készítik. A természetes formájában a bőrben megtalálható hialuronsav megköti a bőrben lévő vizet, feszességet biztosít a bőrnek, csökkenti a ráncokat. Az LG Yvoire, a hialuronsavas töltőanyagok 5. generációja, különféle részecskeméretű összetétellel igény szerinti, személyre szabott ráncfeltöltést tesz lehetővé.

Hialuronsavas ráncfeltöltés, Royal Clinics

7. Botox – ránctalanítás injekcióval
A botox kis adagokban befecskendezett formája azáltal segíti elő a ráncok kisimulását, hogy gátolja az idegi impulzusokat, és ideiglenesen megbénítja az izmokat. A szakértelemmel beadott mikroinjekciókkal szép, természetes eredményt érhető el, a mimika akadályozása nélkül. A mindössze néhány percig tartó beavatkozás hatása már néhány nap után észrevehető, két hét alatt éri el maximumát, majd 3-6 hónapig tart. A kezelést az idő előre haladtával egyre ritkábban elegendő alkalmazni.

8. PRP Drakula terápia – bőrfiatalítás saját vérlemezkékkel
A pácienstől vett saját vérében található sejtmegújító anyagokat juttatják vissza a bőrbe. A PRP a vérlemezkéket koncentrálását jelenti – ezt, a vérlemezkékben gazdag plazmát fecskendezik a kötőszövetbe injekciós tűvel. Ettől beindul a bőrregeneráció, a ráncok száma és mélysége látványosan csökken. Több kezelésből álló kúra javasolt, de már az első kezelés is látványos eredményt hozhat.

PRP terápia Royal Clinics

9. Venus Freeze – lifting kezelés energiamátrixszal
A kollagéntermelést kétféle úton serkenti: multipoláris rádiófrekvencia és pulzáló mágneses mező segítségével látványosan és hosszantartó eredményekkel javítja a bőr állapotát. A kötőszövet feszességének fokozódása mellett javul a bőr oxigén- és tápanyag-ellátottsága. A Venus Freeze fájdalommentes, meleg, masszázsszerű, relaxáló kezelés. Feszesítő hatása tartós, mivel az újonnan képződött kötőszövet képezi a változás alapját.

Venus Freeze kezelés Royal Clinics

10. CO2 frakcionális lézer kezelés
A lézerfény energiájával ezernyi apró csatornácskát hoznak létre a bőrben, ezzel új kollagén képződését indukálva, mely alulról feltölti a ráncokat, barázdákat. Mivel a sérülések csupán a bőrfelszín bizonyos százalékát (frakcióját) érintik, a regeneráció gyorsan végbemegy látványos javulást eredményezve. Egy kezelés 15-45 percet vesz igénybe, a teljes gyógyulás 1-7 nap. A bőr szerkezetének átalakulása ezután még 3-6 hónapig tart.

CO2 Frakcionált lézerkezelés, Royal Clinics

Kapcsolódó bejegyzések