Zsírolvasztó hadművelet indul!

Zsolesz / 2014-04-28

A test nyirokrendszere elszállítja a felszabadult zsírsavakat a vénás rendszeren keresztül, és azok a májon át választódnak ki, vagyis természetes úton kiürülnek a szervezetből. Az Aqualyx hatóanyagot injekciók segítségével juttatja be az orvos közvetlenül a zsírszövetbe.

 

 

„Nem akarom elhinni, hogy már megint injekciózásra adtam a fejem. Valahogy mindig belefutok ezekbe a tűs kezelésekbe.” – gondoltam, de ekkor nyílt az ajtó és a szélesen mosolygó plasztikai sebész betessékelt. Mohammad Jaberansari doktor valahogy nem nézett ki orvosnak, és ez adott helyzetben valahogy kifejezetten jólesett. Miután nagy komolyan a külső combomra rajzolt két terjedelmes karikát, kezdetét vette a szurkálás.

Az elsőt még éreztem, azután semmit. Megmagyarázták: a hatóanyaghoz kevés lidokaint kevertek. 20 perc alatt végeztünk. Ennyit a fájdalomról – gondoltam – de a doki felkészített, hogy este bizony fájni fog, vegyek majd be fájdalomcsillapítót. Persze nem vettem be. Tudni akartam, mennyire fáj, hogy pontosan beszámolhassak kedves Olvasóimnak. Csak egy kicsit fájt, éppen annyira, hogy simán ki lehetett bírni. A beavatkozás késő délután volt – este tízkor már szinte semmit nem éreztem. Érintésre még érzékeny volt a kezelt terület, de másnapra ez is teljesen elmúlt. Diadalittasan számoltam be a doktornak sms-ben, hogy milyen jól sikerült a dolog. Az enyhe duzzanatnak és kipirosodásnak 2 nap múlva nyoma sem maradt. Én már most is kisebbnek látom azt a hájacskát, de fog még kelleni 2-3 kezelés ahhoz, hogy a legjobb hatást érje el a kezelés, amely fantasztikusan ígéretes!

A kezelések 21-24 naponta történnek, ennél gyakrabban nem adható be az injekció. A legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.

Eddig az olyan területekről, ahonnan mozgással és diétával sem tudtunk megszabadulni a zsírtól, csupán zsírleszívással lehetett levarázsolni a fölösleget. Ez pedig meglehetősen drasztikus beavatkozás – hosszú fém kanülökkel szívják ki a zsírszövetet, miközben a környező szövetekben is óhatatlanul roncsolódások keletkeznek. A gyógyulási idő hosszú és a kezelt terület igen fájdalmas, véraláfutásos. Hetekig kell szorító fehérneműt hordani.

Az Aqualyx injekció ezzel szemben kíméletes ugyanakkor nagyon hatékony: jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírdepóit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is használják. www.royalclinics.hu

Kíváncsian várom a folytatást, az eredményről természetesen beszámolok!


Kapcsolódó bejegyzések