ZIPPO GLORIOUS, AZ IKONIKUS AMERIKAI HŐS

Rúzs & Más / 2016-09-01

Az első Zippo öngyújtót 1932-ben gyártották az Egyesült Államokban azzal a céllal, hogy esztétikus, könnyen használható és megbízható öngyújtót hozzanak létre. Azóta több, mint 400 millió szélálló öngyújtót adtak el. Mára a Zippo nemcsak a gyűjtők egyik kedvence, többet jelent egy öngyújtónál: az amerikai életstílusnak egy státusz szimbóluma.

Zippo öngyújtó

A Zippo egy összetéveszthetetlen márka: egy ikon, amely az amerikai értékeket – az erőt, függetlenséget és szabadságot – képviseli. Egyúttal különleges élményt nyújt a használójának.

A Zippo büszkén viseli az amerikai ikon címet, amelyet a legújabb Zippo GLORIOU.S. illatán meg is mutat a közönségnek, hiszen a termék csomagolásán megjelennek az amerikai zászló elemei a csillagok és a csíkok. Felfedezhetünk rajta egy másik amerikai szimbólumot is, amely nem más, mint a csomagoláson kirajzolódó sas.

Zippo Glorious illat

Az illat azoknak a férfiaknak készült, akik szeretik az életet és a szabadságot. A vásárlásaik során pedig valami mást keresnek, távolabb szeretnének kerülni ezáltal az aktuális trendektől, hogy egyedivé és különlegessé válhassanak, ezzel is megőrizve az egyéniségüket.
A csomagolást különleges háromdimenziós hatás jellemzi. Az üveg elején egy kék színű sas látható, a háttérben pedig feltűnik az amerikai zászló, amely a régi, klasszikus világot idézi meg. A doboz szintén ezeket az elemeket kombinálja.

Zippo Gloriou.s. illat

Az illat a citrusos jegyek frissítő elegyével nyit: a bergamot, citrom és grapfruit friss jellegét az aromás jegyek, mint az üröm, a csillagánizs és a borsmenta erősítik fel, amit a hűvös tengeri akkordok tesznek teljessé. A szívjegyben a kétségbe nem vonható elegancia jelenik meg a bőr és dohány jegyeken keresztül, melyet a csokoládé tesz lággyá. Az intenzív és mély fás illatjegyeket az ámbra, vanília és pézsma öleli körül. Ezek az összetevők teszik az illatot ellenállhatatlanul férfiassá.

Illatcsalád: Citrusos, aromatikus
Fejjegy: bergamot, citrom, grapfruit, üröm, csillagánizs, borsmenta, tengeri akkordok
Szívjegy: bőr, dohány, csokoládé
Alapjegy: pacsuli, szantálfa, cédrusfa, guaiac fa, ámbra, vanília, pézsma

Termék kiszerelése és ára:
Zippo Glorious Edt 40 ml – 8.390 Ft

ZIPPO GLORIOUS, AZ IKONIKUS AMERIKAI HŐS
4.4 (88.57%) 7 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések