Post Image

PIROS ORR STOP: PAPÍRZSEPI BŐRÁPOLÓ HATÓANYAGOKKAL

Rúzs & Más / 2018-06-05

Téged is zavar az allergia vagy nátha következtében kipirosodott orr? Az új Zewa Softis Soft & Sensitive puha és kíméletes, de mégis extra erős papírzsebkendőinek anyaga mandulaolaj és aloe vera különleges keverékét tartalmazza, így gyengéden gondoskodnak az érzékeny, irritációra és kipirosodásra hajlamos bőrről – még az allergiaszezon kellős közepén is. Vidd magaddal a táskádba rejtve, az ápoló balzsammal átitatott zsepik dobozos változata pedig az otthonodban is éppen akkor lehet kéznél, amikor a legnagyobb szükséged van rá!

Zewa Softis, Ápoló balzsammal átitatott papízsebkendő, aloe vera, rúzs és más

Hazánkban ma minden negyedik ember szenved valamilyen allergiától. Számukra különösen fontos, hogy gyakori használatra alkalmas papír zsebkendőt használjanak. A Zewa legújabb terméke, a Zewa Softis Soft & Sensitive papír zsebkendő valódi innovációnak számít, hiszen 4 rétegű, erős lapjai különleges összetevőinek köszönhetően gyengéden ápolják az irritált és kipirosodott bőrt, így hasznos társunk lehet a pollenszezonban, vagy akár egy megfázásos időszakban is” – emelte ki Hegedűs Eszter, a Zewa brand menedzsere.

Nincs többé irritált, kipirosodott orr a Zewa új, Soft & Sensitive papír zsebkendőivel – ez lesz a túlélőkészleted kötelező darabja az allergiaszezon idején!

Zewa Softis Soft & Sensitive
• Gyengéden ápoló mandulaolajjal és aloe vera kivonattal
• Extra erős a gyakori használathoz
• 4 rétegű, kellemesen puha
• Illatanyagmentes
• Parabénmentes
• 10×9-es és dobozos csomagolásban is elérhető
Ajánlott fogyasztói ára: 499 Ft

Zewa Softis, Ápoló balzsammal átitatott papízsebkendő, aloe vera, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések