Post Image

BEMUTATJUK AZ YVES ROCHER ŐSZI ÚJDONSÁGAIT

Rúzs & Más / 2017-09-15

Számos növényi hatóanyagban bővelkedő újdonság vár bennünket ősszel is az Yves Rocher üzleteiben. Legyen szó testápolásról, illatról vagy sminkről minden kategóriában kínál újdonságot a közkedvelt francia márka. Jó hírekkel szolgálhatnak a környezettudatos vásárlóiknak is, mivel az egyedülálló Sminkeltávolító kesztyűvel rengeteg fölösleges szennyezéstől kímélhetjük meg a környezetünket! Kellemes nézelődést kívánunk!

OUI Á L’AMOUR
Mondjon igent a szerelemre!

Az Oui á l’Amour illat a szenvedély és a merészség megtestesítője. A pezsgő frissesség és a vibráló érzékiség váratlan találkozása. Az angyalgyökér üde illatjegyei kihangsúlyozzák a rózsa természetes nőiességét. Ezt a ragyogó illatkombinációt öleli körül a tonkabab gyengéd melegsége és a cédrus eleganciája. Az Oui á l’Amour parfüm az örök szerelem szövetségese.” Sophie Labbé, Parfümőr
OUI A L’AMOUR Eau de Parfüm – 50 ml 12 000 Ft

 

MEGÚJULT A SZAKÉRTŐ REGENERÁLÁS CSALÁD
A testápolás mestere

Yves Rocher szakértő testápolás

Bőre száraz, húzódik? A karitévaj hozzáadásával készült Szakértő Regenerálás testápoló család garantált megoldást nyújt a száraz bőr problémára. Intenzíven regenerálja, tartósan táplálja a bőrt, így az visszanyeri komfortérzetét. A megújult termékcsalád új design-nal és kiszerelésekkel jelentkezik, illetve egy újdonsággal, a Zuhanyzás közbeni testápoló balzsammal bővül ki. A Szakértő Regenerálás család minden terméke ásványi olaj mentes, színezék- és parabén mentes.

Yves Rocher zuhanyzás közbeni testápoló

Testápoló tej nagyon száraz bőrre 390 ml – 3590 Ft
Testápoló tej nagyon száraz bőrre 200 ml – 2990 Ft
Zuhanyzás közbeni testápoló balzsam 200 ml – 1295 Ft
Tápláló balzsam nagyon száraz bőrre 150 ml – 3590 Ft
SOS regeneráló testápoló vaj 45 ml – 3390 Ft

SMINKELTÁVOLÍTÓ KESZTYŰ
Új szemlélet a sminkeltávolításban

Az Yves Rocher szakértőinek célja a Sminkeltávolító kesztyű megalkotásával egy olyan új sminkeltávolítási módszer kialakítása volt, mely tiszteli a bőrt, hiszen az érzékeny bőr számára is megfelelő és egyúttal tiszteletben tartja bolygónkat is:
a kesztyű használatával ugyanis évente akár 1000 vattakorongot is megspórolhat. Az újdonság mosható és 3 hónapon keresztül újrahasználható.
Smikeltávolító kesztyű – 3390 Ft

PLAISIRS NATURE KÉZÁPOLÓ KRÉM
A várva várt újdonság

Yves Rocher Plaisirs Nature kézápoló

Az Yves Rocher kutatói a karitévajat választották jótékony tulajdonságai miatt a Plaisirs Nature kézápolók fő hatóanyagának. A kézápoló használatával a kezek hidratálttá, puhává, kellemesen illatossá válnak. Négy jól ismert illat, négy különböző hangulat.
A Plaisirs Nature kézápolók összetétele több mint 95%-ban természetes eredetű, ásványi olaj mentes, színezék- és parabén mentes.

Kézápoló krém, Olíva-Keserűnarancs 30 ml – 690 Ft
Kézápoló krém, Mangó-Koriander 30 ml – 690 Ft
Kézápoló krém, Bourbon vanília 30 ml – 690 Ft
Kézápoló krém, Kókuszdió 30 ml – 690 Ft

PRÉMIUM FOLYÉKONY RÚZS
Az ellenállhatatlan ajkakért

Yves Rocher Premium folyékony rúzs

A kamélia olaj hozzáadásával készült Prémium folyékony rúzs 12 órán át tartó matt színhatást biztosít, miközben regenerálja ajkait. Telt, intenzív színek 12 árnyalatban, melyek közül mindenki megtalálja a kedvének, hangulatának valót. Gyűjtse be mindet!
Prémium folyékony rúzs 3490 Ft

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések