Post Image

SMINKÚJDONSÁGOK NÖVÉNYI HATÓANYAGOKKAL

Rúzs & Más / 2016-11-22

A természetközeli kozmetikumok kedvelőinek az Yves Rocher növényi hatóanyagokkal készült, bőrápoló előnyökkel rendelkező sminkújdonságaiból válogattunk össze egy csokorra valót.

Yves Rocher Zero Default – nyom nélküli krémes alapozó

Olyan alapozó, amely táplálja a bőrt, és tökéletes fedést biztosít. A márka szakértő kutatói  1000 rózsa olaját választották a nyom nélküli krémes alapozó fő összetevőjének. Több mint 1000 szál Damaszkuszi rózsa összegyűjtésére van szükség ahhoz, hogy 1 kg olajat ki tudjanak nyerni. Az 1000 rózsa olaja regeneráló hatásáról ismert.

Yves Rocher Zero Deafult Nyom nélküli Alapozó

A nyom nélküli krémes alapozó optimális kombinációja a bőrtónus egységesítő alapozóknak, és a nappali arcápoló krémeknek, hiszen tökéletesen táplálja a legszárazabb bőrt is, és komfortérzetet biztosít egész nap.

Krémes textúrája tökéletesen idomul a bőrhöz, így ragyogó színt kölcsönöz az arcnak, miközben növényi hatóanyagai táplálják és bársonyossá teszik a bőrt. Ára: 4990 Ft

Yves Rocher Pure Light Porpúder – éteri ragyogás az arcbőrnek

Rögzíti és egységesíti a sminket, megszűnteti a bőr csillogását. Rendkívül finom összetétele rizs kivonatban gazdag, mely lehetővé teszi a bőr temészetes légzését, így felébreszti a arcbőr természetes színét és ragyogását. Könnyed, természetesen ragyogó arcszínt ad egész nap!

Yves Rocher Pure Light porpűder

Így használjuk:
A zárt Porpúdert fordítsuk fejjel lefelé és vissza, így kerül a megfelelő mennyiség a púderpamacsra.
Tapogató mozdulatokkal vigyük fel az arcra, különös hangsúlyt fektetve a T vonalra (homlok, orr, áll), a leginkább csillogásra hajlamos területre!
Ára: 3290 Ft

Yves Rocher Couleur Vegetale Pirosító: pezsdítő színek a természetesen üde orcákért

Yves Rocher Pirosító

Vadrózsa olaj kivonatban gazdag textúrája magasan pigmentált színeket rejt, melyek a rózsa minden árnyalában megtalálhatóak. Finom színt kölcsönöz az arcbőrnek, kiemeli és hangsúlyozza az arcszínt. 10 árnyalatát a rózsa színei ihlették. Elbűvölő, romantikus, lázadó, játékos… Hangsúlyozzuk arcunkat kedvünk szerint! Ára: 2490 Ft

Yves Rocher Couleur Vegetale Szemhéjpúder: igéző színek az ellenállhatatlan, ragyogó tekintetért

Yves Rocher szemhéjfesték

Engedjünk a 45 ragyogó szín csábításának, és próbáljuk ki a rizskivonatban gazdag ultra pigmentált, növényi szemhéjpúdereket! Lágy, púderes textúrájuk igény szerint alakítható fedést tesz lehetővé, és hosszantartó hatást biztosít. Kivételesen magas pigmenttartalmuk intenzív színhatásról gondoskodik.  Három különböző hatásban érhető el: matt, gyöngyházas és csillogó. A természet ihlette színek széles skáláját muszáj begyűjteni! Ára: 2190 Ft

Kapcsolódó bejegyzések