Post Image

HAZAI NATÚRKOZMETIKUMOK, CSAK FÉRFIAKNAK!

Rúzs & Más / 2018-12-10

Régebbi olvasóim már tudják, hogy a jó minőségű hazai kozmetikumoknak elkötelezett híveként a Rúzs és Más szinte missziójának tekinti a bemutatásukat! Különösen nagy öröm, hogy ezúttal egy férfiaknak szóló márkáról van szó, mert valljuk be, hozzánk, nőkhöz képest határozottan el vannak hanyagolva ezen a téren. A We Are Men megalkotói nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy az erősebbik nem tagjainak szemét rányissák a növényi hatóanyagokból manufaktúrában készült, prémium termékekre és rávegyék őket arra, hogy rendszeresen törődjenek a bőrükkel – ne csak akkor kenjék be (ránctalanító krémünket megdézsmálva), amikor már húzódik, viszket vagy hámlik.

A férfiak gyakran azért ódzkodnak a kozmetikumoktól, mert nem tudják mit is kennek pontosan magukra, illetve tudni vélik, hogy “csupa vegyszert”. A We Are Men natúr összetételű, magas hatóanyag tartalmú termékeket kínál, melyekben az organikus összetevők aránya kimagasló. Az arc- és testápolási kozmetikumok átlagosan 98%-ban organikus összetevőkből készülnek, nem tartalmaznak parabéneket, SLS- származékokat, ásványiolaj és petrolkémiai összetevőket. A fennmaradó 2% illatanyagot és némi gyengéd tartósítóanyag, azt a célt szolgálja, hogy élvezetes legyen a használatuk.

We Are Men prémium natúrkozmetikum, férfikozmetikum, rúzs és más, teszt

A tesztelés során – a párom tesztelte, nem én! – az első kellemes meglepetés az arcápolók férfias, friss illata volt, ami nemcsak a tesztalanynak, de a környezetének (azaz nekem:-)) is nagyon tetszett! A pozitív első benyomást tovább mélyítette a gyors és maradéktalan felszívódás és a már-már matt, de fényesnek semmiképp nem mondható bőrfelület – hiszen melyik férfi szeretne érezhetően zsíros vagy csillogó bőrfelszínt?!

Tesztalanyunktól eleve sem állt távol a bőrápolás, de a szérum, mint kategória új volt számára. Ehhez képest nagyon hamar megbarátkozott vele, ami nem is csoda ha megtudjuk, mennyi fantasztikus növényi hatóanyagokat tartalmaz:

WE ARE MEN ARCSZÉRUM narancsvirág vízzel & acmella kivonattal 
98,3 %-ban organikus eredetű

We Are Men prémium natúrkozmetikum, férfikozmetikum, rúzs és más, teszt

Olyan hatóanyagokat rejt, amelyek egymással összhangban ápolják a bőrt. Naponta egyszer vagy kétszer használható az arcbőr tisztítása után. Az arckrém alá is kenhető. Minden bőrtípusra ajánlják. Egy igazán intenzív szérum, az intenzív életet élőknek!

Aktív hatóanyagai:
Narancsvirág víz / Citromfű víz: a bőr öregedését megelőző és kezelő, emellett nyugtató, gyulladáscsökkentő hidrolátum.

Hialuronsav: erőteljes hidratáló hatásáért elismert hatóanyag, ránctalanít, feszesít, kisimítja a bőrt.

Q10: antioxidáns, mely megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Korlátozza a kollagén lebomlási folyamatát és hozzájárul a ráncok mélységének csökkentéséhez.

Acmella kivonat: „növényi botox” a feszességét veszítő bőrre és a mélyülő ráncokra. Serkenti a fibroblasztok biomechanikai működését, segíti a bőrszerkezet átszervezését, szemmel láthatóan kisímítja a bőr felületét. Ideális összetevője az öregedésgátló, ráncellenes krémeknek és szérumoknak, az alakformáló és bőrfeszesítő készítményeknek.

Az Acmella Oleracea Brazíliában honos növény, mely egész évben virágzik a trópusi vidékeken. Madagaszkár szigetén és Reunion területén már évszázadok óta gyógynövényként használatos. Kozmetikai célokra a magas alkilamid tartalmáért használják. A rá irányuló figyelmet a bőrben található kollagén védelme, serkentése és javítása miatt érdemelte ki. Rendszeres használatával a bőr sűrűsége és feszessége gyorsan feljavul, csökken a bőr felületének durvasága, egyenetlensége. A kivonatnak öregedésgátló hatása van, a bőrt belülről kifelé feszesíti.

A krém állaga kellemesen lágy és azonnal nedveséggel töltötte fel párom száraz levegőjű munkahelyen igénybevett bőrét. Még a legnagyobb reggeli rohanásba is belefért egy krémezés vele, olyan gyorsan beszívódik.

WE ARE MEN ARCKRÉM argánnal & hialuronsavval
98,14 %-ban organikus eredetű

We Are Men prémium natúrkozmetikum, férfikozmetikum, rúzs és más, teszt

Finom hidratáló krém száraz és normál bőrre. Könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Még hatékonyabb, ha előbb megmossuk az arcot a We Are Men szappannal vagy a fürdőgéllel. A tökéletes bőrápolásért kenjünk előtte arcszérumot is a bőrre.

Aktív hatóanyagai:
Argánolaj:  Marokkó aranyának is becézett, értékes fitoszterolokban és antioxidánsokban gazdag olaj. Tápláló, regeneráló hatású, gátolja a bőr öregedését, fiatalosabb, feszesebb és simább lesz tőle a bőr.

Citromfű víz: A bőr öregedését lassító, ugyanakkor nyugtató, gyulladáscsökkentő hidrolátum.

Hialuronsav: Erőteljes hidratáló hatásáért elismert hatóanyag, ránctalanít, feszesít, kisimítja a bőrt.

Q10: Antioxidáns, mely megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Korlátozza a kollagén lebomlási folyamatát és csökkenti a ráncok mélységét.

E-vitamin: Elismert antioxidáns és sejtvédő, hatásos öregedésgátló, gyulladásgátló, fenntartja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát.

A WE ARE MEN arcápolók ötösre vizsgáztak, bátran ajánljuk őket – még a krémezésnek legelellenállóbb urak is adhatnak nekik egy esélyt. Higgyék el, arcbőrük hálás lesz érte!

 

 

Kapcsolódó bejegyzések