Post Image

HEGYCSÚCSOK IHLETTE KÖRNYEZETBARÁT TÉGELYEK

Rúzs & Más / 2018-11-29

Megújulnak a Vichy arckrém tégelyek és szérum flakonok! Az új Aqualia Thermal hidratáló arckrém és szérum már az új csomagolásban jelent meg, mostantól pedig a Liftactiv Supreme ránctalanító-feszesítő és a Neovadiol bőrtörmörséget adó arckrém is az új tégelyben tündököl.

Vichy Liftactive Supreme, rúzs és más, vulkán, környezettudatos, új csomagolás

A VICHY Termálvíz két egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik. Az egyik, hogy 15 különböző fontos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a bőr egyensúlyához.
A másik pedig, hogy Franciaországból, a vulkanikus Auvergne-régióból származik, amely 2018-ban az UNESCO világörökség-listájára került.

Imponáló, erős és gyönyörű: ilyen a természet az Auvergne régióban. Itt tör a mélyből a felszínre a VICHY Termálvíz, amelyet a természet 15 ásványi anyaggal és nyomelemekkel gazdagított. A VICHY márka rendkívül büszke erre az egyedülálló kapocsra, így a francia vulkánok formája adta az ihletet az új csomagolás megalkotásakor.

A 100%-ban természetes Vichy Termálvíz minden Vichy arcápoló készítményben megtalálható.

De nem csak a termálvíz és környezete természetes – az új csomagolás is környezettudatos:

Az új tégelyek nem csak szépek, de környezettudatosak is – 44%-kal kevesebb műanyagot használnak fel, külső kartondobozuk pedig FSC (fenntartható és felelős erdőgazdálkodás) tanúsítvánnyal rendelkezik.

Vichy Liftactive Supreme, rúzs és más, vulkán, környezettudatos, új csomagolás

 

 

Kapcsolódó bejegyzések