A kihívás illata

Zsolesz / 2015-05-27

és küzdelmét a természet elemeivel, melyekkel ellentétbe kerül a nehéz pillanatokban. A PRADA Luna Rossa SPORT felidézi a férfi legmélyebb érzéseit a verseny előtti éjjelen. Definiálja a kihívást, amit vállal.

A PRADA Luna Rossa SPORT különleges összetevőket egyesít, hogy kifejezze a verseny felfokozott valóságát. A kirobbanó gyömbér és a borókabogyó átcsap a gazdag, füstös tonkabab és vaníliás illatjegyekbe, majd vibráló, férfias levendula tölti meg ezt az erőteljes és intenzív szívjegyet, hogy később megmutassa letisztult, elegáns mivoltát, ami kibontakozik az alapjegyben.

A PRADA Luna Rossa SPORT üvegének esztétikai intenzitást a letisztult, hajóhoz hasonlító, fémes hatású felület, és a piros élénk robbanása hozza létre. A külső csomagolás egy modern játékot játszik a textúrák kontrasztjával, ahol a fényes króm díszítés áll szemben a feltűnő piros saffiano bőr hatással.

A kampányt Craig McDean fényképezte, megragadva a PRADA férfi jellemét, – értelmezi az illat arca, Tim Schumacher modell – a higgadtság és kiegyensúlyozottság meghitt pillanatát a verseny előtti éjjelen. A férfi természetes vonzereje mellett egy sportoló áll, kinek szúrós pillantása intenzitást és irányítást sugároz. A kampány ezzel az extrém vitorlás hajóval fejezi ki az illat szellemiségét, a technológiát és kifinomultságot.

LUNA ROSSA SPORT. A PRADA új illata.

Illatjegyek

Fejjegy: levendula, gyömbér, borókabogyó
Szívjegy: ambrózia, széna, írisz olaj
Alapjegy: tonkabab, vanília, pézsma

Árak és kiszerelések

Prada Luna Rossa Sport EdT 50ml – 20.500Ft
Prada Luna Rossa Sport EdT 100ml – 27.900Ft
Prada Luna Rossa Sport Deo Stick 75ml – 10.500Ft

Kapcsolódó bejegyzések