Post Image

VIRÁGOZZON KI AZ ARCBŐRÜNK IS: ITT A BLOOM ME

Rúzs & Más / 2020-05-11

Az idei tavasz minden szempontból más, mint az eddigiek. Ahelyett, hogy a szép időt kihasználva kiszabadulnánk kirándulni, összegyűlnénk egy kis kerti sütögetésre a barátokkal, családtagjainkkal, kénytelenek vagyunk az ablakból vagy a teraszról gyönyörködni az új évszakban. Azonban ezen nem érdemes keseregni, hanem érdemes a kényszerű bezártságot pozitív irányba átfordítani: több idő juthat a családunkra, vagy éppen saját magunkra. Az énidőt fordíthatjuk belső és külső építkezésre: meditációra, tanulásra, olvasásra, végiggondolhatjuk, mire tanít bennünket a jelenlegi helyzet, mit csinálnánk esetleg másképpen. Végül, de nem utolsó sorban több figyelmet fordíthatunk a szépségrutinunknak.  Fontos, hogy helyesen táplálkozzunk, elegendő folyadékot vigyünk be a szervezetbe, de ugyanilyen fontos, hogy igazán jó kozmetikumokkal ápoljuk bőrünket.

A Toman már bizonyított

A Toman márka a magas minőséggel, igényességgel jelent egyet mindazoknak, akik már kipróbálták a termékek valamelyikét. Toman Lifestyle vállalat tulajdonosa, a Toman életmódprogram megalkotója most egy újabb fontos állomáshoz érkezett. Tomán Szabina egy olyan komplex hatású, sejtregeneráló, hidratáló arckrémet, álmodott meg, amely modern hatóanyagok alkalmazásával segíti bőrünk feszességének visszaállítását.

A Toman Bloom me hidratáló, örgedésgátló arckrém mögött 2 év fejlesztés áll, végső összetételét a növényi őssejtek kutatásának és előállításának központjában, Svájcban nyerte el. Kellemes, csöppet sem tolakodó illata egy tavaszi virágos rétet idéz meg. A Toman Beauty kategória első tagja a kifejezetten zsíros bőrt kivéve minden bőrtípusra ajánlott, különösen az életerejéből vagy feszességéből vesztett arcbőrre.

„Régi álmom válik most valóra! A közel két évnyi munka végül meghozta gyümölcsét: egy olyan arckrémet sikerült kifejlesztenünk, amely magas növényi hatóanyagtartalmának köszönhetően segít megőrizni bőrünk üdeségét és fiatalságát. Súlyvesztés során a bőr még elegendő folyadékbevitel mellett is sokat veszít rugalmasságából, így a Bloom-me arckrémet bátran ajánljuk a Toman Diet vendégei számára is” – mondja Tomán Szabina. – „Tavasz van, de nem csak ezért lett az első kozmetikai termékem neve Bloom-me, hanem mert tényleg úgy gondolom, hogy az arc újra kivirágzik ettől a krémtől!”

toman, toman diet, toman beauty, bloom-me, hidratáló, krém, arckrém, arcápolás, skincare, őssejtes, növényi, természetes, rúzs és más, bőrápolás

Mi van benne? 

A Bloom-me arckrém 92 %-ban természetes alapanyagok felhasználásával készült, állatkísérletmentesen, génmanipuláció nélkül. A Mythos Vita aktív hatóanyag több éves tudományos kutatómunka eredménye: a növényi őssejtek és a távol-keleti kiwibogyó-kivonat óvja a sejteket az oxidatív stressztől, segít megőrizni azok fiatalságát és javítja anyagcseréjüket. A biotechnológiai eljárásokkal előállított biofermentált peptidek serkentik a kollagén és elasztin rostok termelődését, fokozzák a kollagénszintézist, ezzel lassítva a sejtek öregedését, valamint támogatják a hatóanyagok maximális felszívódását.

A Bloom-me arckrémben található még növényi retinol, mely serkenti a kollagéntermelést és felgyorsítja a hámsejtek természetes megújulási folyamatait, ami ragyogó, feszes bőrt eredményez. A hialuronsav legfontosabb tulajdonsága, hogy saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni, így intenzív hidratáló hatású. Kisimítja, feltölti, puhává és rugalmassá teszi a bőrt, ráadásul bőr természetes védőrétegét is erősíti és gyulladáscsökkentő hatása is van. Az afrikai karité fa termésének magjából kivont Shea vaj, édes illatú hidratáló, amely gyorsan felszívódik a bőrbe, megnyugtatja, valamint sokoldalúan segít megszüntetni a bőrproblémákat.

„Természetesen önmagában egyetlen krém sem tesz csodát, mi is kellünk hozzá” – tanácsolja Tomán Szabina. – „A megfelelő táplálkozás, elegendő folyadékbevitel mellett a Bloom-me viszont képes simábbá, tömörebbé és fiatalosan ragyogóvá, rugalmassá tenni a bőrt, miközben sosem lesz zsíros érzetünk, könnyebben legyőzzük az esetleges bőrirritációkat, védve leszünk a külső hatások ellen, 24 órán keresztül. Sok dologban kiszolgáltatottá váltunk most, de az arcbőrünkért mi vagyunk felelősek, fontos, hogy semmilyen körülmények között se feledkezzünk meg a megfelelő bőrápolásról, még akkor sem, ha most kevesebbet járunk sminkben, nem élünk társasági életet. Hiszek egy szép nyárban, várjuk ragyogó bőrrel, kisimultan!

toman, toman diet, toman beauty, bloom-me, hidratáló, krém, arckrém, arcápolás, skincare, őssejtes, növényi, természetes, rúzs és más, bőrápolás

www.tomandiet.com

VIRÁGOZZON KI AZ ARCBŐRÜNK IS: ITT A BLOOM ME
4.8 (96.67%) 6 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések