Post Image

15 MÁSODPERC AZ ILLATOS, PUHA BŐRÉRT

Rúzs & Más / 2018-05-25

Reggeli zuhany? Pipa. Rohanásban vagy? Naná. Hidratálni is tervezel? Kizárt, ha már ugranál is a farmerodba és ki az ajtón! Ha a te reggeleid is így indulnak, vagy talán eszedbe sem jut, hogy a mindennapi rutinodba beleférhet a testápolás is, de azért szeretnél szép és puha bőrt, ne gondold, hogy nincs megoldás a problémádra!

Az élet túl rövid a várakozáshoz – ebben mindenki egyetért, pont ezért a The Body Shop mindössze 15 másodpercet kér a reggelünkből a puha bőr nevében! Az új, gyorsan beszívódó, hihetetlenül könnyed textúrájú Testjoghurtnak pont ennyi időre van szüksége ahhoz, hogy beszívódjon akár száraz, akár nedves bőrbe és megfelelően hidratálja azt.

AZ ÚJFAJTA HIDRATÁLÁS

25 évvel ezelőtt a The Body Shop forradalmasította a hidratálást az eredeti és a világon az első Testvajjal. Most bemutatkozik az új generációs formula, amely teljesen felborítja a testápolásról alkotott elképzeléseinket. Szeretjük a testvajakat és a rituálészerű testápolást, de bebizonyítjuk, hogy a mindennapokban is helye van a tetőtől-talpig hidratálásnak!

HAT ÉRZÉKI ILLAT

Mi teszi olyan különlegessé a Testjoghurtot? A frissítő géles-krémes textúra azonnal beleolvad a nedves vagy száraz bőrbe és 48 órás könnyed hidratálást nyújt. Ez azt jelenti, hogy a zuhany alól 15 másodperc alatt ugorhatsz is a farmeredbe vagy a pizsamádba! Tökéletesen beilleszthető minden gyors reggeli és esti rutinba. Nyáron azért fogod szeretni, mert nem hagy ragacsos érzést a bőrön, a hideg téli napokon pedig azért, mert nem kell dideregve várnod, hogy végre beszívódjon, és belebújhass a meleg holmikba. Ó, és azt említettük, hogy a teljes kollekció 100% vegán? Megtalálod Epres, Mangós, Mandulatejes, Kókuszos, Moringás, British Rose, valamint a limitált kiadású Banános illatban is, és mindegyiknek nehéz lesz ellenállni!

The Body Shop Body Yoghurt, rúzs és más

– biofermentált hialuronsavat, hogy megfelelően nyugtassa és hidratálja a száraz, érzékeny bőrt is
– növényi alapú glicerint, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát, puhaságát és egészségét
– közösségi kereskedelemből származó mandulatejet és gyümölcskivonatokat – ezek a csodás alapanyagok biztosítják a légies testjoghurtok 100% vegánságát

Támogassuk közösen a közösségi kereskedelmet!

A Testjoghurtok megvásárlásával segítséget is nyújtunk embertársainknak, mivel az új testápolók mindegyike Közösségi Kereskedelmi organikus mandulatejet tartalmaz, amely a spanyolországi Alicante régióból, a Mañán szervezettől származik. A The Body Shop 2016 óta dolgozik a Mañán-nal ezzel is segítve a szervezet stabil működését és a helyi farmerek megélhetését, akiktől a mandulatej származik. Olyan törött mandulákat használnak, amelyek nem felelnek meg az élelmiszeriparnak, a felesleges mandulahéjakat pedig komposztként hasznosítják újra. A Moringa, Brisith Rose és Banános test joghurtok más-más Közösségi Kereskedelmi alapanyagokat is tartalmaznak – amelyek egy része a The Body Shop különleges Közösségi Kereskedelmi programjának új tagja. A Közösségi Kereskedelmi moringa kivonat Ruandából, a rózsaeszencia az angliai Herefordshire-ből, az organikus banánpüré pedig Ekvádorból származik.

15 MÁSODPERC AZ ILLATOS, PUHA BŐRÉRT
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések