Post Image

VILÁGHÍRŰ JÉGSHOW: KIRÁLYOK A JÉGEN

Rúzs & Más / 2018-04-28

 

2018. április 29. este ½ 8-kor egy kivételes és lenyűgöző előadást láthatunk a Papp László Budapest Sportarénában: egyedülálló zenés – jeges – varázslatos – exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik a magyar közönség elé. A világhírű Jég Show főszereplői Evgeni Plushenko korcsolyabajnok és Edvin Marton hegedűművész. A KINGS ON ICE, azaz a Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai és Európa bajnokait láthatjuk: Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) és nem utolsó sorban a kiváló világhírű Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.

Evgeni Plushenko – a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége, három alkalommal védte meg olimpiai bajnoki címét. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással.

Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, a legjobb Antonio Stradivarius hegedűjével (1699-es) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.

Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában. A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, akrobatikus elemekkel, izgalmas és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.

Olyan klasszikus szólalnak meg, mint a Keresztapa, ami páratlan zenei aláfestést ad a produkciónak.

A Kings On Ice zenéjét Edvin Marton szerezte.

A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ne hagyjuk ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan CSALÁDI PROGRAM!

Jegyek ITT

kings on ice, plusenko, edvin, marton, rúzs és más

Kapcsolódó bejegyzések