Post Image

VIGYÁZZ, KÉSZ…TAVASZ! – BOURJOIS POPPY CHIC KOLLEKCIÓ

Rúzs & Más / 2017-03-01

Bourjois Poppy Chic kollekció: üde tavaszi színek – vigyázz…..kész…rajt!
Minden párizsi nő számára a tavasz a megújulást hozza el, amikor felfrissíti megjelenését, újragondolja egyéni stílusát és kiválasztja szezon legtrendibb színeit. Ezen a tavaszon megdobban a nők szíve, amikor meglátják a Bourjois új palettáit, csodásan harmonikus nude, mennyei pink és ragyogó bézs árnyalatok kavalkádját. Az élénk árnyalatú bársonyos ajkak vagy az ütős színekben pompázó körmök feldobják a megjelenésünket! Ezen a tavaszon a lágy, de ragyogó színek dominálnak, vibráló, életteli lendületet adva.

Igazi, rafinált, párizsi fricska!

Mostani tavaszi kollekciója megtervezéséhez a Bourjois a fiatal, párizsi, tehetséges designert, Elise Chalmin-t kérte fel, az ő geometrikus mintái és finom színei ihlették a Poppy Chic trendet.

Bourjois Poppy Chic with Elmine Chalmin

Választékos ízlése, szárnyaló kreativitása és a színek iránt érzett szenvedélye tette őt a tavaszi kollekció múzsájává. A fiatal tehetség és a Bourjois együttműködésének gyümölcse a #ParisPoppyChic kollekció, melyben lágy, kifinomult nude árnyalatok mellett ütős kontrasztot alkot a pezsdítő, dinamikus és friss piros szín.
A kollekció tervezésekor Elise saját kedvenc motívumait, a grafikai elemeket is megjelenítette. A tavaszi trend színeit felhasználva elbűvölő grafikai hátteret alkotott a Bourjois termékekhez, mely a bevezetést támogató marketing anyagokon jelenik meg.

Bourjois Poppy Chic tavaszi smink kollekció

Ismerkedjünk meg Elise-el, a mi divat és szépség tanácsadónkkal!

  • Az ő kis világa Párizs 9. Kerületében van, itt dolgozik és él.
  • Tavaszi stílusa sikkes és egyszerű, fehér vagy nyomott mintás póló,jól szabott farmer
  • Leginkább rá jellemző tulajdonság: mókás, vidám
  • Gyengéje: citrom torta
  • Kedvenc formája: a háromszög
  • Védjegye: bóbita
  • Rögeszméje: a fogmosás
  • Szépségtitka: megfelelő éjszakai alvás, kiegyensúlyozott diéta, málna színű rúzs az ajkakon.
  • Kedvenc rúzsa: Bourjois Rouge Velvet ‘frambourjoise’

A je-ne-sais-quoi stílus

Annyira könnyed…a Smoky Stories paletták új rózsás vagy tópszínei felerősítik a tekintet ellenállhatatlan vadságát.

Bourjois Smoky Stories

Új: Smoky Stories N°13 Taupissime
Homokszín, lágy barna és tópszín szemfesték csodásan harmonikus összeállításban, csepp csillám a szemhéj közepére, hogy még jobban kiemelje a tekintetet.

Új: Smoky Stories N°14 Tomber des Nudes
Lágy rózsaszín, púderes bézs és rózsafa árnyalatok, melyeket ezüstcsillám tesz még hangsúlyosabbá.

Minden paletta három természetes színt és egy csillogó negyedik árnyalatot tartalmaz, mely a szemek kiemelésére és optikai nagyobbítására szolgál. A krémes, púderes textúra könnyed, kellemes érzést hagy a bőrön, egymással jól eldolgozható árnyalatok, melyek akár 12 órán át is kitartanak.

A különleges, kétvégű applikátornak köszönhetően a sminkelés szinte gyerekjáték.
• A szivacsos vég a világos és közepes árnyalatok összemosására alkalmas
• A hegyes vég a sötétebb színekhez ajánlott, kiemelő vonalat lehet vele húzni

Finom, ragyogó Smoky Stories paletták, melyeket annyira egyszerű használni, mint amilyen kellemes a viseletük. Ahogy mondtuk, velük gyerekjáték a szuper trendi smink elkészítése! Smoky Stories szemhéjpúder paletta ára: 3599.-Ft

Volume Reveal : a döbbenetesen hatékony szempillaspirál!

Bourjois Volume Reveal szempillaspirál

Ez A szempillaspirál, ami elér és felfed minden apró szálat, még azokat is, amik szinte láthatatlanok. A 3x-os nagyítású tükör és a rugalmas kefe a kétfajta sörtékkel garantálja, hogy minden egyes szálat egyenletesen bevonjon a formula. Mindet! Kivétel nélkül!
Volume reveal szempillaspirál ára: 3699.-Ft

Ellenállhatatlan ajkak és körmök

A tavaszi trend pipacspiros árnyalattal válik vibrálóvá!

Bourjois Rouge Velvet Poppy Chic

Rouge Edition Velvet, a Bourjois kultikus rúzsa most új árnyalatban került a kollekcióba, azonnal feldobja az ajkakat. Fedezd fel a 20-as Poppy Days árnyalatot, ezt az intenzív színt, mely egész nap kitart az ajkaidon! A modern, vöröses-narancsos árnyalat minden megjelenéshez tökéletes választás!
Ha maradsz a nagyon nude megjelenés mellett, akkor próbáld ki a 10-es Don’t pink of it színt, mely lágy, rózsás ragyogásával kiemeli ajkaid szépségét.

Minden alkalomhoz válaszd a megfelelő árnyalatot!
Rouge Edition Velvet rúzs ára: 3699.-Ft

La Laque Gel körömlakk, légy a kisujjad hegyéig nőies és elegáns!

Annyira sikkes, annyira párizsi, a NUDE árnyalatok lágyak és kifinomultak.
A La Laque Gel körömlakkok profi eredményt hoznak: tiszta pigmentek, bájos árnyalatok, melyek akár 15 napig is fenn maradnak, ha a speciális, zselés hatású fedőlakkal használjuk.

A NUDE színek kifinomult harmóniájában Elise Chalmin 3 új árnyalatot álmodott meg: a N°17 Belle inco’nude színt kiegészítette a N°25 Atti-nude árnyalattal, mely selymesen pink, a N°26 Pink Twice-al, ami rózsafa színben játszik és a pajkos N°27 Cocolico-val, mely ragyogásával a Poppy Day rúzs tökéletes kiegészítője. A La Laque Gel körömlakk ára: 2499.-Ft

Kapcsolódó bejegyzések