Post Image

VÉRTEZD FEL A BŐRÖD AZ ALLERGÉNEK ELLEN

Rúzs & Más / 2019-03-29

A jó idő sajnos a pollenszezon elérkezését is jelenti. Napjainkban minden 3. ember szenved valamilyen allergiától, 2050-re pedig már várhatóan minden 2. ember fog ezzel a problémával küzdeni. Az allergiák mintegy 80%-a a bőrön is megnyilvánul. Kiváltó okuk pedig sokféle lehet: pollen, egyes kozmetikai vagy háztartás-vegyipari összetevők, napsugárzás, állatszőr, bizonyos ételek, örökletes túlérzékenység…

Kivörösödött, komfortérzetét vesztett arcbőr? Könnyező szemek? Készítsd fel bőröd az allergének ellen!

A La Roche-Posay TOLERIANE ULTRA arckrémcsalád már évek óta nagy kedvence az allergiára hajlamos és érzékeny bőrűeknek. Ez az intenzíven bőrnyugtató, minimalista összetételű arckrémcsalád a bőrbarrier megerősítésével segít felvértezni az arcbőrt az allergének támadása ellen.

A Tolériane ULTRA arckrém Neurosensine hatóanyaggal és bőrnyugtató La Roche-Posay termálvízzel gazdagított formulája segít csökkenteni a bőr reaktivitását, és a bőr védőgátjának erősítésével kivédeni az allergének hatását. Illatmentes, tartósítószermentes, minimalista összetétele alkalmassá teszik a legérzékenyebb bőr ápolására is: csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazza, így mellőzve minden olyan anyagot, ami potenciálisan irritálhatja a bőrt. Összetételének köszönhetően nagyon könnyű felvinni és eloszlatni, azonnal felszívódik, ezzel is kímélve az érzékeny, irritált bőrt. A bőr azonnal megnyugszik és hidratálttá válik. Különleges hermetikus flakonja biztosítja a tisztaságot és biztonságot minden egyes alkalmazásnál szennyeződések, oxidáció ellen. Emellett a teljes krémet kiadagolja, anélkül, hogy maradék keletkezne a flakon alján. Ez a fajta csomagolás gyógyszeripari szakemberek együttműködésével kizárólag a La Roche-Posay laboratóriumok számára lett kifejlesztve és szabadalmaztatva.

La Roche-Posay, Toleriane, tolériane, ultra, érzékeny, allergia, allergének, barrier, rúzs és más

Mi a Neurosensine? 

Csökkenti a bőrreaktivitást és az érzékenységet. Molekuláris szerkezete megegyezik a testünk által természetesen kibocsátottakkal. Külső vagy belső irritáció esetén stimulálhatja a bőrben lévő hordozók felszabadulását, amelyek elnyomják az olyan gyulladásoskeltő anyagok, mint például a hisztamin hatását, amelyek a túlérzékenységi reakciók során szabadulnak fel. Ennek köszönhetően a TOLERIANE ULTRA ellenállóbbá tesz a külső allergénekkel szemben.

 

Kapcsolódó bejegyzések