Post Image

VÉGRE VAN A FOGAIMNAK IS SAJÁT FOREÓJA!

Rúzs & Más / 2021-09-27

Hiába tudjuk, hogy rendszeresen kellene fogorvoshoz járni, hogy fontos a fogmosás, a szájhigiénia mégis meglehetősen alulértékelt terület. Míg az amerikaiak évente 100 milliárd dollárt költenek hajápolási termékekre, évente csak 2 milliárd dollárt fordítanak fogápolásra. Holott számos kutatásból kiderült, a várható élettartam szoros összefüggésben van az egészséges fogaink számával és minőségével! Ezen a területen alkotott forradalmi eszközt a svéd beauty-tech cég, a FOREO is, amely bemutatta legújabb innovációját, az ISSA 3 szónikus fogkefét, a látható és garantált eredményekért.

Ártalmas foglepedék

Több mint 300 különböző baktériumfaj található lepedékként a szánkban, de ha naponta kétszer két percig fogat mosunk, megakadályozzuk a baktériumok felhalmozódását, ezáltal csökkenthetjük a fogágybetegségek kialakulásának kockázatát, ami egyébként növelheti a szív- és érrendszeri betegségek, az ízületi gyulladások és a tüdőgyulladás kialakulásának esélyét is. Riasztó szám, hogy világszerte csak 3,5 milliárd ember használ ténylegesen fogkefét, míg több mint 4 milliárdan használunk mobiltelefont a mindennapokban! Ha tudni szeretnénk, meddig fogunk élni – számoljuk meg a fogainkat! Egy tanulmány szerint azoknak, akiknek 70 éves korukra 20 vagy több foguk maradt, lényegesen nagyobb esélyük van tovább élni, mint azoknak, akiknek ennél kevesebb. Ennek oka, hogy a nem megfelelő szájápolás nemcsak sokféle fogászati problémát okoz, de komoly betegségekhez és szövődményekhez vezethet, mint például a stroke, a szívroham, a szívbetegség, a cukorbetegség, a demencia, sőt, akár a terhesség alatti komplikációk.

„A szájhigiénia sajnos eléggé elhanyagolt terület, annak ellenére, hogy a szép mosoly már régóta a gazdagság és a jólét szimbóluma. Ma már azt is tudjuk bizonyítani, hogy a száj egészsége összefügg a hosszabb élettel is. Jó hír, hogy a szájhigiénés problémák többsége könnyen megelőzhető a megfelelő ápolással.” – magyarázza Boris Trupcevic, a FOREO vezérigazgatója, miközben a sokkoló fogmosási szokások statisztikáját szemlélteti, miszerint az emberek 12%-a akár 2 napig is kihagyja a fogai tisztítását, de 2%-a egyáltalán nem is mos fogat.

Itt az ISSA 3!

issa3, foreo, fogkefe, szonikus, issa3, fogmosas, ruzs es mas, szajhigiene, lepedek

A FOREO most bemutatott szónikus fogkeféje, az ISSA 3 csúcskategóriás teljesítménnyel, prémium eredményekkel, elegáns és letisztult svéd dizájnnal érkezik. A világ első, 4-az-1-ben szilikonos fogkeféje teljes körű szájápolást biztosít a fogaknak, a nyelvnek, a szájüregnek és az ínynek – megdöbbentő, percenkénti 11 000 pulzálással javítja és hosszabbíthatja meg az életünket. Az orvosi szilikon borítású fogkefe a nejlon sörtéjű, hagyományos fogkeféknél 10000-szer higiénikusabb!

Kipróbáltam, ezt tapasztaltam

issa3, foreo, fogkefe, szonikus, issa3, fogmosas, ruzs es mas, szajhigiene, lepedek

Az ISSA 3 minden szempontból teljesen eltér az eddig ismert fogkeféktől. A sörtéket szilikon szálak veszik körül és a fej mérete jóval nagyobb a megszokottnál. Ez először furcsa volt, de már a 2. fogmosás alkalmával hozzászoktam. A fogkefe 2 perc alatt 22 000-szer pulzál, ami többszöröse a legjobb elektrormos fogkefék teljesítményének. Félpercenként jelez, így egyenletesen tisztíthatjuk meg az alsó-felső fogsorunkat. Ami számomra a legmeglepőbb volt, az a végeredmény: 2 perc után a fogaim olyan fényesek és fehérek lettek, mint egy fogorvosi beavatkozást követően. Az ISSA 3 nemcsak tisztítja a fogakat, de a szilikonszálakkal makulátlanra polírozza a felszínüket. Nem olyan, mint egy fogkefe, hanem mintha egy saját Foreo Luna arctisztítója lenne a fogaimnak! Ekkora teljesítmény mellett valóságos csoda, hogy elég évente egyszer feltölteni!

issa3, foreo, fogkefe, szonikus, issa3, fogmosas, ruzs es mas, szajhigiene, lepedek

Az ISSA 3-at a fogászati szakértők is elismerik és ajánlják, melyet klinikailag bizonyított eredmények támasztanak alá: megdöbbentő, 140%-os javulást hozhat a szájhigiénia állapotában, és 30%-kal több lepedéket távolít el, mint egy hagyományos fogkefe, ezáltal csökkentve az ínygyulladás kialakulásának esélyét. Az ISSA 3 kifogástalanul működik 365 napig egyetlen USB töltéssel, így tökéletes társ, bárhová is utazunk. A FOREO legújabb szónikus eszköze elbánik a lepedékkel, de finoman kezeli az ínyünket – és a pénztárcánkkal is barátságos. Az ISSA 3 használatával drága fogorvosi kezeléseket spórolhatunk, és így hosszú távon pénzt takaríthatunk meg.
És még egy meggyőző érv: gondoljunk bele, hogy milyen környezetszennyező a sok műanyag fogkefe használata a bolygónkon, szemben a tartós, orvosilag is elismert szilikon FOREO ISSA 3 készülékkel. A műanyag fogkefék több mint 400 év alatt bomlanak le a szeméttelepeken, ami azt jelenti, hogy még ott vannak az 1930-as évekből is az első fogkefék… Így a svéd márka zöldebb alternatívát nyújt ezen a területen is.

FOREO ISSA 3 szónikus fogkefe elérhető a FOREO weboldalán 54 990 Ft-os fogyasztói áron.

Kapcsolódó bejegyzések