Post Image

VÉGRE FELTALÁLTÁK, AMIRŐL EDDIG CSAK ÁLMODNI MERTEM!

Rúzs & Más / 2022-05-31

Képzeld el azt, amikor sietsz – mondjuk egy találkozóra igyekszel – és hiába nyomnád a gázt, a nagy forgalom (és a KRESZ) visszatart. Megérkezel úticélodhoz, a bevásárlóközponthoz, ahol nem kell letekerned az ablakot és kivárni a csigalassúsággal előbukkanó parkolójegyet, mert a sorompó egyből felnyílik, és már hajthatsz is be a parkolóba.
Így végül nem késed le a találkát, ami persze szokás szerint elhúzódik, így utána újból rohannod kell egy következő helyszínre. Ekkor ahelyett, hogy a parkolójegyed keresgélnéd a táskádban, sorban állnál a fizetőautomatánál, apró után kutatnál, majd feladnád, bankkártyádat előhalásznád, hogy kifizesd a parkolást, majd a kapott jeggyel végre elindulhatnál – egyszerűen fogod magad, beülsz a kocsidba, a sorompó kinyílik és elhajtasz.

A jó hírem pedig az, hogy ez már nem fantázia, hanem a valóság maga, kis hazánk legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Westendben! Ugyanis a hazai bevásárlóközpontok közül elsőként a Westend teszi lehetővé a teljesen automatizált parkolás lehetőségét, a saját applikációján belül.

westend, app, parkolás, automatizalt parkolas, applikacio, applikacion keresztul, ruzs es mas, westend, westend bevasarlokozpont, erintesmentes

A Westendben az Applikáció intézi a parkolást helyettünk!

Pofonegyszerűen letölthető!

Amikor megtudtam, hogy létezik egy applikáció, ami megszabadít a parkolással járó bíbelődéstől, azonnal eldöntöttem: letöltöm!
Kicsit azért tartottam tőle, hogy újabb jelszavakat kell megjegyeznem (az nekem nem nagyon megy), meg hogy bonyolult lesz az egész és a
felénél elakadok (sajnos nem vagyok egy digitális bennszülött), és a végén úgysem fog működni, de azért tettem egy próbát. És milyen jól tettem! A Facebook profilommal pillanatok alatt sikerült regisztrálnom és már fel is ugrottak az Appal való parkolással kapcsolatos információk. A rendszámom és bankkártya adataim megadásával gyakorlatilag készen is álltam a parkolásra!

westend, app, parkolás, automatizalt parkolas, applikacio, applikacion keresztul, ruzs es mas, westend, westend bevasarlokozpont, erintesmentes

Letöltöttem a Westend Appot és regisztráltam az autóm – még nekem is nagyon gyorsan ment!

A puding próbája

A Westend közelében lakom, ezért gyakran találkozom itt nemcsak a barátnőimmel, de üzleti megbeszéléseim és sajtóesemények gyakori helyszíne is a bevásárlóközpont. Amikor letöltöttem a Westend Appot , aznap délután is volt ott egy találkozóm. Kíváncsi voltam, hogy fog működni, tényleg felismeri-e az autómat a parkolási rendszer. Megérkeztem a csiga alakú felhajtóhoz – és a sorompó felnyílt! Hurrá, félsiker! Leparkoltam, irány a kávézó, majd a megbeszélés után automatikusan a fizetőautomatákhoz vitt a lábam. Szerencsére már messziről világított rajtuk a reklám: Töltsd le az Appot, és parkolj féláron június 30-ig! – Tehát nemcsak az életem lesz egyszerűbb, de még 50%-kal kevesebbet is fizetek!
Kicsit azért izgultam a kihajtásnál, mert ugye parkolójegyem az nem volt – mi lesz, ha mégsem működik a dolog… de kár volt aggódnom, a rendszer óramű pontossággal működött, a sorompó felnyílt, szinte meg sem kellett állnom! Csak a bank sms-ének pittyenését hallottam a telefonomon, ment minden magától.

westend, app, parkolás, automatizalt parkolas, applikacio, applikacion keresztul, ruzs es mas, westend, westend bevasarlokozpont, erintesmentes

Agyő, parkolóautomaták – többé meg sem állok előttetek!

És ez nem minden!

És még ez sem minden, ugyanis a Westend Applikáció birtokában:
igényelhetsz a parkolásodról ÁFÁ-s számlát, 
regisztrálhatsz másik járművet,
naplót kapsz parkolásaidról,
– illetve az Appon keresztül érvényesítheted az egyéb parkolási kedvezményeket – például a mozilátogatóknak járó ingyenes 3 órát, az éppen futó parkolás virtuális jegyén található QR kód beolvasásával a mozipénztáraknál.
Az applikáció egyébként személyre szabott ajánlatokat is kínál a Westend több mint 400 üzletének kínálatából, navigációval segít eligazodni a bevásárlóközpont területén, pontok gyűjtését teszi lehetővé, amelyeket ajándékokra vagy kedvezményekre válthatsz, virtuális formában teszi elérhetővé kedvenc márkáid kedvezménykuponjait és moziműsort is találsz rajta és még a Westend programjairól, eseményeiről is értesülhetsz!

Ne habozz, töltsd le Te is az applikációt, hogy június 30-ig 50% kedvezménnyel parkolhass!

Kapcsolódó bejegyzések