Post Image

VEGETÁRIÁNUS KOLLAGÉN SZÜLETETT, A HUSH&HUSH TOJÁSBÓL VONTA KI

Rúzs & Más / 2023-11-13

A legtöbben már tisztában vagyunk azzal, hogy a kollagén mennyire fontos építőköve a szervezetünknek és  miért fontos a pótlása. Tudjuk, hogy a kollagén a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, amely a bőr rugalmasságáért és puhaságáért felel, azonban 20 éves kor után a szervezetünk kollagéntermelése évente 1%-kal csökken. A kollagéntermelés csökkenésének tempójához hozzájárulhat a környezetszennyezés, az alkoholfogyasztás, a megnövekedett vércukorszint, a C-vitamin hiánya, a napozás és a dohányzás.

Elérkezett a kollagén új korszaka!

A kollagén természetesen is jelen van az emberi szervezetben, és az állatokéban is. Egészen a közelmúltig a kollagén-kiegészítőket a szarvasmarha csontjából, porcából és bőréből, illetve a halak bőréből és pikkelyéből állították elő. Ez egyrészt azzal járt, hogy a kollagén táplálékkiegészítők többségének kissé kellemetlen mellékíze volt, másrészt a vegetáriánusok így nem részesülhettek a kollagén jótékony hatásaiból. A Hush&Hush az egyik első olyan márka, amely nagy gondossággal alkotta meg a vegetáriánus kollagént hidrolizált tojáshéjmembránból, és ezzel új korszakot nyitott a haj, a bőr és az ízületek támogatásának. Ez az áttörő formula háromféle kollagént tartalmaz (míg az állati eredetű kollagén csak kettőt) és mind a kilenc esszenciális aminosavat, teljessé téve a sort. A fokozott felszívódást biztosító hidrolizált peptidekkel és klinikailag vizsgált összetevőkkel a Collagen+ egy valódi szuperhős. Mondhatjuk úgy is, hogy kollagén, kompromisszum nélkül. A Collagen+ enyhén kesernyés, kellemesen vaníliás ízesítésű, teához, kávéhoz vagy bármilyen turmixhoz keverve javasolt elfogyasztani.

hushandhush, kollagen, collagen plus, vegetarian, vegetarianus, tojashej membran, ruzs es mas, tojas, taplalekkiegeszito

Fenntartható és környezettudatos

Az innovatív, vegetáriánus Hush&Hush Collagen+ a természet legtisztább összetevőit használja fel. Fenntartható, újrahasznosítható csomagolásban érkezik az ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében, ráadásul állatokon sem tesztelték. Új kategóriát alkot, mely a maga nemében legjobb összetevőket és a legmodernebb kutatást ötvözi, zéró kompromisszummal, ezek közül a legfontosabb összetevők:

BiovaBIO® vegetáriánus kollagén, mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza, és más kollagénforrásokhoz képest magasabb koncentrációt kínál, élénkíti a haj, a bőr és a köröm természetes kollagéntermelését.
OptiMSM®: Támogatja és megőrzi a kollagént és a keratint, melyek a haj, a bőr és a köröm építőelemei.
Hialuronsav: Erősíti a bőr nedvesség-barrierét; belülről kifelé tölti fel a felszíni és a mélyebb ráncokat.

A Collagen+-hoz a vegetáriánus kollagént a nem megtermékenyített, kidobott tojáshéj membránjából nyerik ki, melyet a főbb élelmiszer-előállító láncoktól, például a nagy pékségektől és a folyékony tojástermékeket gyártó cégektől szerzik be. Ezzel évente nagyjából 2 milliárd tojáshéjat mentenek meg a hulladéklerakóktól, és azt felhasználják talaj- és takarmánykiegészítésre, ezáltal környezettudatos összetevő lesz belőle.

hushandhush, kollagen, collagen plus, vegetarian, vegetarianus, tojashej membran, ruzs es mas, tojas, taplalekkiegeszito

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a 450 mg-os napi adagot mindössze négy héten keresztül szedők megjelenése fiatalosabb lett. Ez azt jelenti, hogy csökkentek a szarkalábak és a finom vonalak, egyenletesebbé vált a bőrtónus. Csökkent továbbá a haj töredezése, illetve erőteljesebb növekedésnek indult.

Bővebb információ:  www.hushandhush.hu

Kapcsolódó bejegyzések