VEGETÁRIÁNUS KOLLAGÉN SZÜLETETT, A HUSH&HUSH TOJÁSBÓL VONTA KI
A legtöbben már tisztában vagyunk azzal, hogy a kollagén mennyire fontos építőköve a szervezetünknek és miért fontos a pótlása. Tudjuk, hogy a kollagén a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, amely a bőr rugalmasságáért és puhaságáért felel, azonban 20 éves kor után a szervezetünk kollagéntermelése évente 1%-kal csökken. A kollagéntermelés csökkenésének tempójához hozzájárulhat a környezetszennyezés, az alkoholfogyasztás, a megnövekedett vércukorszint, a C-vitamin hiánya, a napozás és a dohányzás.
Elérkezett a kollagén új korszaka!
A kollagén természetesen is jelen van az emberi szervezetben, és az állatokéban is. Egészen a közelmúltig a kollagén-kiegészítőket a szarvasmarha csontjából, porcából és bőréből, illetve a halak bőréből és pikkelyéből állították elő. Ez egyrészt azzal járt, hogy a kollagén táplálékkiegészítők többségének kissé kellemetlen mellékíze volt, másrészt a vegetáriánusok így nem részesülhettek a kollagén jótékony hatásaiból. A Hush&Hush az egyik első olyan márka, amely nagy gondossággal alkotta meg a vegetáriánus kollagént hidrolizált tojáshéjmembránból, és ezzel új korszakot nyitott a haj, a bőr és az ízületek támogatásának. Ez az áttörő formula háromféle kollagént tartalmaz (míg az állati eredetű kollagén csak kettőt) és mind a kilenc esszenciális aminosavat, teljessé téve a sort. A fokozott felszívódást biztosító hidrolizált peptidekkel és klinikailag vizsgált összetevőkkel a Collagen+ egy valódi szuperhős. Mondhatjuk úgy is, hogy kollagén, kompromisszum nélkül. A Collagen+ enyhén kesernyés, kellemesen vaníliás ízesítésű, teához, kávéhoz vagy bármilyen turmixhoz keverve javasolt elfogyasztani.
Fenntartható és környezettudatos
Az innovatív, vegetáriánus Hush&Hush Collagen+ a természet legtisztább összetevőit használja fel. Fenntartható, újrahasznosítható csomagolásban érkezik az ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében, ráadásul állatokon sem tesztelték. Új kategóriát alkot, mely a maga nemében legjobb összetevőket és a legmodernebb kutatást ötvözi, zéró kompromisszummal, ezek közül a legfontosabb összetevők:
– BiovaBIO® vegetáriánus kollagén, mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza, és más kollagénforrásokhoz képest magasabb koncentrációt kínál, élénkíti a haj, a bőr és a köröm természetes kollagéntermelését.
– OptiMSM®: Támogatja és megőrzi a kollagént és a keratint, melyek a haj, a bőr és a köröm építőelemei.
– Hialuronsav: Erősíti a bőr nedvesség-barrierét; belülről kifelé tölti fel a felszíni és a mélyebb ráncokat.
A Collagen+-hoz a vegetáriánus kollagént a nem megtermékenyített, kidobott tojáshéj membránjából nyerik ki, melyet a főbb élelmiszer-előállító láncoktól, például a nagy pékségektől és a folyékony tojástermékeket gyártó cégektől szerzik be. Ezzel évente nagyjából 2 milliárd tojáshéjat mentenek meg a hulladéklerakóktól, és azt felhasználják talaj- és takarmánykiegészítésre, ezáltal környezettudatos összetevő lesz belőle.
Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a 450 mg-os napi adagot mindössze négy héten keresztül szedők megjelenése fiatalosabb lett. Ez azt jelenti, hogy csökkentek a szarkalábak és a finom vonalak, egyenletesebbé vált a bőrtónus. Csökkent továbbá a haj töredezése, illetve erőteljesebb növekedésnek indult.
Bővebb információ: www.hushandhush.hu