Post Image

VÉDD A BŐRÖD AZ UV SUGARAKTÓL, ÉS ÓVD A FÖLDET!

Rúzs & Más / 2021-04-04

A La Roche-Posay már több mint 25 éve újra és újra megújítja a fényvédelem fogalmát, folyamatosan tágítva a kategória határait. Újdonságai a legjobbkor érkeztek, az első erős tavaszi napsugarakkal együtt: egy öregedésgátló arckrém, mely a mindennapi UV terhelés ellen véd és egy napozó az egész családnak érkezett környezetbarát tubusban.

ANTHELIOS AGE CORRECT SPF 50

la roche-posay, anthelios, uv, protection, fényvédő, napozó, spf, age correct, karton tubus, környezetbarát, eco friendly, ruzs es mas

Az 50-es faktorszámú, Anthelios Age Correct hibrid készítmény az arcápolás és a minennapi fényvédelem egy egészen új generációját képviseli.
A készítmény nem csupán véd a mindennapi fénysugárzás ellen, hanem ápolja is a bőrt: bőrgyógyászatilag aktív összetevőinek hála már akár 4
hét alatt segít korrigálni a bőröregedés nemkívánatos jeleit is. Minden bőrtípusra alkalmazható. Használata egy lépésben vonja össze az arckrémet a fényvédővel. Tiszta arcbőrre vigyük fel, smink előtt. (Alá használhatunk különböző szérumokat, a megszokott rutin szerint.)
A La Roche-Posay Anthelios termékcsalád legújabb tagja hatékonyan csökkenti a ráncokat és a sötét foltokat. Nem zsíros, 24 órás hidratálást biztosít amellett, hogy magas védelmet nyújt a káros sugárzások ellen (50-es faktorszám). Az első hibrid fényvédő, mely a Cellox-B3 technológiának köszönhetően egyszerre tesz eleget a fényvédő és a bőrápolási funkcióknak. Mexoryl XL-t, B3-vitamint és La Roche-Posay termálvízet tartalmaz. A készítmény széleskörű védelmet nyújt az UVB és UVA-sugárzás ellen, valamint véd a szennyeződések és az infravörös sugárzás által előidézett oxidatív stressz ellen. Bőrgyógyászatilag aktív összetevői hozzájárulnak a bőröregedés folyamatának lelassításához: fragmentált hialuronsav, PHE-Resorcinol és niacinamid. Hipoallergén. Nem komedogén. Bőrgyógyászatilag és szemorvosilag tesztelt. Klasszikus és színezett változatban elérhető a gyógyszertárakban.
Ajánlott fogy.ára: 8 899 Ft / 50 ml (klasszikus) , 9 199 Ft (színezett)

ANTHELIOS HIDRATÁLÓ FÉNYVÉDŐ SPF 50

la roche-posay, anthelios, uv, protection, fényvédő, napozó, spf, age correct, karton tubus, környezetbarát, eco friendly, ruzs es mas

Az Anthelios hidratáló fényvédő már új, környezettudatos csomagolásban is elérhető! Extra védelmet nyújt az érzékeny bőrűek számára az UVA- és UVB-sugárzás ellen. Víz- és izzadságálló, nem hagy fehér nyomokat. Illatanyagmentes. Segít megelőzni a szennyezett levegő részecskéi által előidézett oxidatív stresszt. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött. Napallergiára hajlamos bőrre is alkalmas. Úttörő a papíralapú, környezettudatos napvédő kiszerelések között. 45%-kal kevesebb műanyag felhasználását teszi szükségessé a hagyományos műanyag flakonokhoz viszonyítva.
Ajánlott fogy.ára: 8 799 Ft / 250 ml (SPF 50+)

Kapcsolódó bejegyzések