VANÍLIA, SÜTŐTÖK ÉS HULLÓ FALEVELEK

Rúzs & Más / 2017-10-05

Annyi mindent szeretünk az év ezen hangulatos-izgalmas időszakában! Most, hogy lassan újra itt a Halloween, fedezzük fel a The Body Shop új Vanilla Pumpkin testápoló kollekcióját! Épp olyan varázslatos az új kollekció, mint a hűvös őszvégi estéken begyújtott kandallóban táncot járó narancsszín lángnyelvek…

Fűszerezzük meg hétköznapjainkat egy hétköznapinak egyáltalán nem mondható illat kombiációval: a madagaszkári vanília édes és meleg
aromája, a sütőtök simogató illata, a juharszirup különleges aromája és a sült tökmag gyerekkorunkat idéző illatlenyomata tökéletes harmóniát alkot a legőszibb testápoló kollekcióban! Meleg, fűszeres, édes – olyan, akár egy frissen sült sütemény!
Bűntudatmentes szépségápolás, 100% vegetáriánus termékcsalád, melyből két termék 100%-ban vegán.

A VANILLA PUMPKIN KOLLEKCIÓ

The Body Shop Vanilla Pumpkin kollekció

Vanilla Pumpkin tusfürdő
Szappanmentes, mégis habos. Közösségi Kereskedelemből származó etióp mézzel gazdagították, hogy gyengéden tisztítsa és ápolja a bőrünket az illatos őszi fürdők főszereplőjeként.

The Body Shop Vanilla Pumpkin kollekció

Vanilla Pumpkin testvaj
A legőszibb testvajat sok-sok ápoló természetes alapanyaggal pakolták tele: kameruni méhviasszal, brazil szója- és babassuolajjal, ghánai shea- és
kakaóvajjal és nicaraguai szezámmagolajjal. Gazdagon táplálja, puhítja és simítja a bőrt és meleg, édeskés illatot hagyva maga után.

The Body Shop Vanilla Pumpkin kollekció

Vanilla Pumpkin kézkrém
A táskánk legfontosabb őszi kelléke ez a ghánai sheavajjal, brazil szója- és babassuolajjal gazdagított kézkrém. Ápolja és védi a kezeket a kiszáradástól a hűvösebb szezonban is, vaníliás sütőtök illatával pedig pillanatok alatt őszi hangulatba hoz!

The Body Shop Vanilla Pumpkin kollekció

Vanilla Pumpkin csillámos testpermet
Az illat szerelmeseinek ajánlják ezt a testpermetet, amely apró csillámokkal vezet kézenfogva az ünnepi szezonba! Használjuk bárhol és bármikor!

VANÍLIA, SÜTŐTÖK ÉS HULLÓ FALEVELEK
5 (100%) 1 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések