Post Image

VAN ILLATOS TESTPERMETED MINDEN ALKALOMRA?

Rúzs & Más / 2019-08-09

Nyáron óvatosan kell bánnunk a parfümökkel és kölnikkel, mivel az alkoholban oldott illatanyagok nincsenek jóban a napfénnyel: UV sugárzás hatására a bőrön pigmentfoltok kialakulása lehet a következmény. Ezért, ha szabadban tartózkodunk, váltsunk inkább testpermetre, amelyet biztonsággal használhatunk a napsütéses nyári hónapokban is. A testpermet másik nagy előnye, hogy a teljes testfelületen érvényesül az illat, ami lenge öltözetben igen vonzó!

Mit szólnátok egy tökéletes nyári nap, az édes élet vagy az egzotikus szerelem illatához?

A parfümériák polcain 6 féle 250ml fantáziával és színekkel tele töltött színes Women’Secret flakon várja, hogy beleszeress valamelyikükbe (vagy mindegyikbe)! A minden ízében nőies Body Mist kollekció minden alkalomra kínál ideális illatot! A testpermetek nyakát díszítő masnik jelzik a kapcsolatot a márka fehérnemű vonalával. Nőies és intim, vonzó és csábító kollekció!

Women'Secret, body mist, testpermet, illat, nőies, csábító, rúzs és más

AZ ILLATOK

Tropical Dream
A narancs és mangó levelek, az ananász energikussága mellett, a pina-colada, jázmin és kókusz jegyeinek kombinációja a tökéletes kifejezése egy idilli strandon eltöltött nyári napnak.

Exotic love
Tökéletes választás, ha merész akarsz lenni. Az ananász és az őszibarack, mint a legfrissebb jegyek, az érzéki jázmin és rózsa, valamint az egzotikus gyümölcsök, a szeder és a fekete áfonya karaktere és eredetisége teszi egyedülálló és vidám illatúvá ezt az új kompozíciót.

Dolce Vita
A Dolce Vita illata ötvözi az energikus és ragyogó összetevőket, mint például a citromot és a bergamotot. A fehér virágok és vetiver adja azt a természetes érzést az illatban, amely a boldogságot, a Dolce Vitat-t hangsúlyozza.

Women'Secret, body mist, testpermet, illat, nőies, csábító, rúzs és más

Kiss Moments
A Kiss Moments az érzéki vanília és a krémes virágos jegyek házasságának gyümölcse. Egy addiktív illat, amely erős és összetéveszthetetlen karakterrel rendelkezik. Kifinomult, mégis merész, amely a különleges alkalmak tökéletes kiegészítője lesz.

Daily Romance
A Daily Romance egyedülálló illatának köszönhetően be fogja ragyogni az egész napodat. A vörös gyümölcsök, a fekete ribizli és a pézsma kombinációja révén ez az illat modern és egyedülálló érzést kelt. Ideális társ a mindennapokra.

Pretty and Sexy
Egy kifinomult és ellenállhatatlan illat, melynek fejjegyében a narancsvirág dominál, ezt követik az édes és élénk szívjegyek, majd könnyítve az összhangon a pézsma akkord alapjegyével cseng le az illat. Természetesen szexi!

Women'Secret, body mist, testpermet, illat, nőies, csábító, rúzs és más

A Women’Secret legújabb Body Mist kollekciója elérhető a DM, Rossmann, Müller és Marionnaud Parfümériákban!

Ajánlott fogyasztói ára:
Women’Secret Body Mist “Tropical Dream” 250ml: 3500 Ft
Women’Secret Body Mist “Dolce Vita” 250ml: 3500 Ft
Women’Secret Body Mist “Pretty & Sexy” 250ml: 3500 Ft
Women’Secret Body Mist “Kiss Moments” 250ml: 3500 Ft
Women’Secret Body Mist “Daily Romance” 250ml: 3500 Ft
Women’Secret Body Mist “Exotic Love” 250ml: 3500 Ft

Kapcsolódó bejegyzések