Post Image

VALENTIN-NAPRA AJÁNDÉKOZZ LUXUS ÉLMÉNYT

Rúzs & Más / 2023-02-07

Exkluzív Valentin-napi Matild Cabaret előadással, a Michaelin Guide által is ajánlott Spago by Wolfgang Puck Budapest lenyűgöző, 6 fogásos vacsoraélményével, és a The Duchess titokzatos luxusbár koktélvariációival készül a Matild Palace az év legromantikusabb estéjére.Budapest legcsillogóbb ékszerdobozában megvan minden, ami egy felejthetetlen élményhez kell.

Romantikus vacsora

A szerelem egy misztikus, megfoghatatlan csoda, ami mindenki életében másképp hagy nyomot. Lehet rejtélyes, szenvedélyes, vagy akár nyugodt és kiszámítható is, de a szakaszai bizony egyetemes törvények mentén következnek egymás után. Ezen az úton kalauzolja végig a Matild Palace exkluzív étterme, a Spago by Wolfgang Puck Budapest a randevúra érkezőket, ahol kivételes ételek és italok kényeztetik az érzékeket Szántó István executive chef és elkötelezett csapata segítségével. A meglepetés falatkával induló üdvözlő fogás a vágyat jelképezi, mely akkor lobban fel, mikor először meglátjuk azt, akibe később beleszeretünk. Az előételként felszolgált ropogós ázsiai saláta az első randevú emlékét idézi, míg a gőzölt nyelvhal alapú első halas fogás az első csóknak állít emléket. A főétel már a felfedezés öröméről szól rózsaszín kacsamellel és kávégyümölcsös jus-vel, míg a pezsgős elődesszert és a málnás-kókuszos cremeux krém, ropogós mandulás tésztával és vattacukorral az örökké együtt ígéretét hordozza magában. Az egyes fogások mellé kiváló pezsgőpárosítások és meghitt légkör párosul február 14-én.

Szenvedélyes cabaret

matild cafe, the duchess, cabaret, spago, matild palace, valentin, valentin-nap, program, programajanlo, ruzs es mas, szerelem, ünnep

Nemcsak a Spago Budapest készül különleges élménnyel Valentin-napra, hanem a Matild Café & Cabaret is kinyitja ajtaját ezen a napon, hogy egy egyedi, romantikus revü show-nak adjon teret és magával ragadja a párokat a swing és jazz világába a vörös bársonyfüggönyök mögé. Ezen az estén a színpadon Gájer Bálint és a Matild Girls felelnek a túlfűtött érzelmekért, Fehér Attila és elkötelezett csapata pedig a gondosan összeállított menüért, mely még tovább emeli az elbűvölő, szeretettel és vidámsággal teli este színvonalát. A ropogós Crystal osztriga után egy kacsamáj terrine vagy egy házi füstölésű pisztráng érkezik, melyet erdei gombás szarvasfilé vagy mandarinos, karfiolos gyöngytyúk követ. Desszertként pedig egy epres-bazsalikomos csokoládés „red lips” zárja az estét. A menüből természetesen vegetáriánus változat is kérhető.

Ünnepelj a város felett

matild cafe, the duchess, cabaret, spago, matild palace, valentin, valentin-nap, program, programajanlo, ruzs es mas, szerelem, ünnep

A város fényeivel körülölelt rooftop bár, a The Duchess sem marad ki az ünneplésből, hiszen bár az örök szerelem receptje a bartenderek számára is rejtély, de február 14-én a hercegnő titkos italkönyvtárában készülő varázslatos bájitalokkal, Valentin-napi koktélvariációkkal és különlegesen csábító desszertkülönlegességekkel könnyen belophatjuk magunkat a választottunk szívébe.

Részletes programot és menüt az alábbi linkeken találhatsz:
https://matildcafe.com/kabare/valentin-nap
https://theduchessbudapest.com/hu/valentin-nap
https://spagobudapest.com/menu/valentin-napi-vacsora

Kapcsolódó bejegyzések