Post Image

A VAGHEGGI ÜNNEPI SMINK KOLLEKCIÓJA SZÍNARANY!

Rúzs & Más / 2016-11-28

A kifinomult olasz ízlés esszenciája a Vagheggi kozmetikai márka szemkápráztató ünnepi smink kollekcióval rukkolt elő. Az Inka Inki Gold exkluzív kollekció tagjai bearanyozzák a szezont! Az Inka Inki Gold inspirációját a legszebb nemesfém, az arany inspirálta. Finom arany fátyol a bőrön, háromféle, ombre hatású arany árnyalat a szemhéjon, ragyogó aranycsillámok a körmökön – az Inka Inki Gold tagjaival nem maradunk észrevétlenek!

SZEMHÉJFESTÉK
Innovatív összetétele nem csomósodik össze a szemhéjon, applikátora segítségével könnyen és egyenletesen felvihető a szemhéjakra, vagy az arccsontra. Az intenzív színpigmentek csillogó fényt kölcsönöznek a szemeknek vagy az arcnak. Háromféle árnyalatban elérhető: halvány arany, arany és vörös arany teszi lehetővé az ombre hatású szemsminket.

Vagheggi Inka Inki Gold

ARC SELYEMFÉNY, HIGHLITER
Azonnali ragyogó hatást ad a bőrnek. Finom zselés textúrájú selyemfény. Az alapozóval vagy külön is alkalmazható, bármilyen bőrtípuson. Az arc különböző pontjain vagy a dekoltázson is fényeffekteket lehet kreálni vele.

Vagheggi Inka Inki Gold

COVER KORREKTOR CERUZA

Különleges formulája minden típusú bőrre és bőrszínre használható, alkalmazkodik a bőr színéhez. Elfedi a bőr hibáit, a szem alatti karikákat, az alapozó alatt is használható. Kiválóan eltünteti a fáradtság jeleit, ragyogóvá teszi a tekintetet. Hosszantartó hatást garantál, egyszerű és gyors a
használata.

SZEMPILLASPIRÁL
Volumen növelő szempilla spirál, mely kiemeli a szem színét. A barnáknak és szőkéknek egyaránt jól áll!

KÖRÖMLAKK
Elegáns és ünnepi megjelenést adó körömlakk.

Vagheggi Inka Inki Gold

A termékek megvásárolhatók ITT!

Kapcsolódó bejegyzések