Post Image

NYÁRI ÚJDONSÁGOK A NAPFÉNYES ITÁLIÁBÓL

Rúzs & Más / 2021-07-13

Tudtátok, hogy nyáron miért szárad ki jobban a bőr? A nagy melegben többet izzadunk, aminek következtében megnő a vízvesztés és ez a bőrt dehidratálttá teheti. Emellett gyakrabban zuhanyozunk, ami szintén szárít, akárcsak a medencék klóros vize és a klímaberendezések száraz levegője. A dehidratáció mellett az intenzív UV fény is több kellemetlenséget okozhat, például a szaruréteg megvastagodását, a foltok kialakulását, felgyorsíthatja a bőröregedési folyamatokat és sajnos gyakori a túlzott napozás miatti bőrgyulladás.

Az idei évben a szervezet szempontjából a napfényhiányos időszak a koronavírus miatt és a későn érkező nyárias időjárásnak köszönhetően kitolódott. A bezártság, a hosszú fűtési szezon is mind-mind nyomot hagytak bőrünkön, mely gondoskodásra szomjazik. De ugyanezt fedezhetjük fel hajszálaink állapotán is, melyek fakók, töredezettek, tartásukat vesztettek lehetnek. A testolajak tökéletes megoldást jelentenek a bőr és haj hidratálására és táplálására, éppen ezért a nők 30%-a amikor hidratáló testápoló terméket keres, akkor az olajakat preferálja.

Hogy lehet egy termék egyszerre megfelelő a bőrünkre és a hajunkra is?

Amikor azt mondjuk testolaj, akkor egy olyan könnyed textúrájú, gyorsan felszívódó olajat képzeljünk el, ami nem tapad meg és képez zsíros, ragacsos réteget a bőrön, hanem gyorsan felszívódik, értékes hatóanyagokat juttatva be a bőr mélyebb rétegeibe és hajszálaink belsejébe is. Bármikor használhatjuk, de a legideálisabb talán az, ha hajmosás előtt tápláló pakolásként visszük fel hajunkra a terméket, megakadályozva vagy éppen kezelve a hajszálak töredezettségét, a fürdés végeztével pedig az egész testünket bekenjük a testolajjal, hiszen kiválóan kezeli a szárazabb testrészeket is, mint például a könyök, térd vagy akár a talp.

Miből készülnek a VAGHEGGI testolajai?

A VAGHEGGI selymes testolajai a márka többi termékéhez hasonlóan fitokozmetikumok, a VAGHEGGI Kutatás-Fejlesztés részlege által kiválasztott kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat tartalmaznak meghatározott koncentrációban. A selymes testolajak 3 egyedi és különleges formulával debütáltak a nemzetközi és hazai kozmetikai piacon.

A VAGHEGGI COTTON Selymes Testolaj a gyapot virág magjának olaját tartalmazza, amit hideg sajtolással nyernek ki. Ez az olaj intenzív antioxidáns hatást biztosít, táplálja és védi a bőrt. Friss illatát a bergamottnak és ibolyának köszönheti.

vagheggi, testolaj, selymes, testapolas, nyari, hidratalas, ruzs es mas, fitokozmetikum, novenyi

A VAGHEGGI CHERRY Selymes Testolaj alapját a cseresznye magjából hideg sajtolással kinyert olaj adja, mely tápláló és nyugtató hatásával segít, hogy könnyebben vészeljük át akár a nehezebb napokat. Elegáns és finom illata egy virágoskertbe repít bennünket, ahol a nárciszok, a szantálfa és jázminok illata alkot tökéletes harmóniát.

vagheggi, testolaj, selymes, testapolas, nyari, hidratalas, ruzs es mas, fitokozmetikum, novenyi

A VAGHEGGI MONOI Selymes Testolaj a trópusokat idézi, a Tiare (Tahiti)virágot kókusz olajban áztatják, ezzel az eljárással az olaj magába szívja a virág összes bőrlágyító, tápláló, bőrfeszesítő és hidratáló tulajdonságát és érzéki illatát is, melyet a petigrain és frangipani tökéletesít.

vagheggi, testolaj, selymes, testapolas, nyari, hidratalas, ruzs es mas, fitokozmetikum, novenyi

Minden alkalommal, amikor használjuk illatterápiás kezelésben is részesülünk, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

A VAGHEGGI magas minőségű selymes testolajai már elérhetőek a Vagheggi beauty specialistáinál és a webáruházban is.

Kapcsolódó bejegyzések