Answear Wild west kollekció, rúzs és más

VADNYUGATI STÍLUSTÓL IHLETVE

Rúzs & Más / 2018-03-16

Az Answear már nagyon készül a nyárra, legalábbis a vadonatúj Wild Nature kollekciója, erről árulkodik. A rojtok, a természet vad színei és a forróság, szinte érezhető a mintákon, anyagokon. A Sporty Fusion után ez a lazán fiatalos trend a szexi, romantikus ugyanakkor vagány stílusvilágot hirdeti.

Answear Wild west kollekció, rúzs és más

Az Answear márka új, Wild Nature kollekcióját a Vadnyugat ihlette – a kellemes viseletű ruhák és laza esésű szabásvonalak, mindenkinek a kedvencei lesznek ebben a szezonban. A természetes, vad nőiség megélése kerül fókuszba a western stílus által, kicsit kísérletezve a mindennapokban is a divattal. Az izgalmas casual style kollekció létrehozásában az Answear-t olyan pillanatok ihlették, mint amikor egy új, kalanddal teli nap első sugarainak melegét érzed a bőrödön. A Wild Nature kollekcióban a ruhák mellett a kiegészítők is teret kaptak.

Answear Wild west kollekció, rúzs és más

A Vadnyugaton mindent szabad, tehát mi is legyünk bátrak – vegyítsük a különböző anyagokat és mintákat, akár egy romantikus chiffon ruhát is összekombinálhatunk egy farmer anyaggal. A kiegészítők segítségével egyedi és mozgalmas, kihívásokkal teli összhatást adhatunk az outfiteknek.

Az Answear Wild Nature kollekcióval megmutathatod, hogy lehetsz egyszerre erős és feminin. Ez a kollekció jól illeszkedik a #WeAreTheAnswear közösség nőies, de most mégis merészebb stílusához.
A Wild Nature stílusvilágát a Fashion Week 2018 legerősebb tavaszi-nyári trendjei inspirálták, melyek között a vadnyugat világa az egyik legmarkánsabb stílus lesz idén. Minden nagyobb divatháznál megtalálhatók a western jegyek idén: Dior-, Gucci-, Calvin Klein-, Tommy Hilfiger- és a Versace-nél is.

Answear Wild west kollekció, rúzs és más

Fedezzük fel ezt a vad szépséget és engedjük, hogy elvarázsoljon a Vadnyugat világa – www.aswear.hu!
Az Answear Wild Nature kollekció videóját Izraelben forgatták (a nyitóképre kattintva elindul!).

VADNYUGATI STÍLUSTÓL IHLETVE
5 (100%) 2 votes

Kapcsolódó bejegyzések