Utazzunk a minőségre!

Zsolesz / 2012-07-23

 

Ha gyerekekkel utazunk, saját nyugalmunk érdekében gyerekbarát szállodát válasszunk, hogy az egész napos játszás, focizás, úszás, mesélés és számtalan kívánság teljesítésében a szállodai animátorok, úszóedzők, segítségünkre lehessenek. Így esélyünk lesz rövidebb napozásra, olvasására, vagy hosszabb szunyókálásra is. Feltöltődéshez, kettesben való „elbújáshoz” kiválóak a kastélyszállók, az erdő közeli szállodák, különösen, ha wellness vagy fürdő is kapcsolódik hozzájuk.

Danubius Health Spa Resort Bük

Continental Hotel Budapest

A megfelelő választáshoz támpontot ad a Magyar Turizmus Minőségi Díj melynek megítélésekor a vendég és szakmai elvárásokat egyaránt figyelembe veszik. Sok „próbát” kell kiállnia egy szállodának vagy étteremnek, míg kiteheti bejáratánál a díj elnyerését jelző Q táblát és felkerülhet a nyertesek listájára. Tapasztalt szakemberek tesztelik működésüket titkos ellenőrzéssel, ahol a foglalástól a távozásig mindent nagyon aprólékosan megvizsgálnak. Így az ajánlott szállodák és éttermek közé, nem kerülhet be olyan, ahol a fitness termet egy otthonról elhozott szobakerékpár jelenti, vagy ahol még a székre sem ül le szívesen az ember a kétes tisztaság miatt, nemhogy az ágyban aludjon. A Q díjazottak azok a szállodák és éttermek, ahol a vendéget nagy „V”-vel írják, várják és kezelik. Ahol az odafigyelés és apró figyelmességek eredményeként egyszerűen, „csak jól vagyunk”.
Ahhoz, hogy minél többen megismerjék, hogy kik jogosultak viselni a Q bizalmi jelet, a Magyar Turizmus Zrt honlapján kiemelten jeleníti meg a díjazott szolgáltatókat, segítséget nyújtva ezzel utazásainkhoz és választásainkhoz www.itthon.hu

Budapesti Mercure házak

Kapcsolódó bejegyzések