Post Image

UNOD A FOGMOSÁST? DOBD FEL PÁR ÚJDONSÁGGAL!

Rúzs & Más / 2022-08-23

Amikor már nagyon unom a mentolos fogkrémet vagy az egyenfogkefét, felmegyek a Profimed weboldalára, ahol garantáltan vár jónéhány izgalmas újdonság, amelyekkel kellemes időtöltéssé varázsolható a fogmosás.

Kezdjük is mindjárt egy vidám, színes fogkefével – szürke reggelek kizárva! A TePe legnépszerűbb svéd minőségű felnőtt fogkeféje megérkezett Magyarországra is trendi színekben. A fogorvosok által is javasolt fogkefe jellemzője a közepes méretű háromszög alakú fej lágy, egyenes vágású sörtékkel, továbbá az ergonomikusan formázott lapos markolat a megfelelő fogás érdekében. Egyedisége az állíthatósága, forró vízben való melegítéssel a kefefej dőlésszöge és a nyak kívánt helyzetbe hajlításával állítható be. Javasolt fogyasztói ára 990.-Ft

tepe, profimed, marvis, gum, szajapolas, fogapolas, ujdonsag, luxus, ruzs es mas

Egyik nagy kedvencem az ikonikus olasz MARVIS száj- és fogápolási márka, melynek különleges koncepciójáról és nem mindennapi ízű fogkrémjeiről korábbi cikkemben beszámoltam. Nos, ezúttal is el fogok csábulni erre a két újdonságukra:

MARVIS Orange Blossom Bloom fogkrém

tepe, profimed, marvis, gum, szajapolas, fogapolas, ujdonsag, luxus, ruzs es mas

Az Orange Blossom Bloom fogkrém keserédes citrusos aroma, friss menta ízzel kombinálva egyedülálló, intenzív ízélményt ad. A gyümölcsös frissességű narancsvirág és a hűsítő menta kombinációja hatékonyan tisztítja a fogakat, védelmet nyújt fogszuvasodás ellen, valamint segít megakadályozni a foglepedék kialakulását. A tubus pazar retro dizájnt kapott. 0,2% nátrium-fluoridot (905 ppm) és xilitet tartalmaz.
Ajánlott fogyasztói ára: 2700.-Ft

MARVIS Aquatic Mint fluoridos fogkrém, 85 ml

tepe, profimed, marvis, gum, szajapolas, fogapolas, ujdonsag, luxus, ruzs es mas

Ez a gazdag, krémes fogkrém a mindennapi fogmosást luxus élménnyé változtatja. A felhasznált összetevők csökkentik a lepedék képződést és eltávolítják a felületi elszíneződéseket a tökéletesen ragyogó mosolyért. A gyengéden hűsítő menta íze magában hordozza a kellemes tengeri frissességet. A termék 0,2% nátrium-fluoridot (905 ppm) és xylitolt tartalmaz. Ajánlott fogyasztói ára: 2700.-Ft

MARVIS puha sörtéjű fogkefe
A stílusos, fehérnyelű fogkefe lágy, fekete sörtékkel rendelkezik, a csomagolás tartalmaz egy utazáskor praktikus higiéniai kupakot is.
Ajánlott fogyasztói ára: 1900.-Ft

tepe, profimed, marvis, gum, szajapolas, fogapolas, ujdonsag, luxus, ruzs es mas

Már utazó kiszerelésben (12 ml) is kapható a népszerű GUM OriginalWhite fehérítő fogkrém!
Rendszeres GUM® OriginalWhite fogkrém használattal hatékonyan távolítható el a fogak elszíneződése, emellett segít a fogzománc remineralizációjában.

tepe, profimed, marvis, gum, szajapolas, fogapolas, ujdonsag, luxus, ruzs es mas

A fogkrém négyszeres hatása:

1) Egyedülálló, mikroszilikát tartalma gyengéden, károsítás nélkül távolítja el a fogzománc felületi elszíneződéseit.
2) A szabadalmaztatott StainClear formula szétbomlasztja a pigmentációt még a fogzománc mélyebb repedéseiben is és megakadályozza annak további kialakulását.
3) A speciális, mikrobuborékos hab egy továbbfejlesztett fehérítő formula, ami védőréteggel vonja be a fogfelszínt, hogy megakadályozza az elszíneződést okozó anyagok feltapadását.
4) A megnövelt fluorid tartalom (1 490 ppm) izomalt kombinációban növeli a fogzománc remineralizációját, az E vitamin és a B5 provitamin táplálják és revitalizálják az ínyt.

Összetételének és fehérítő hatásainak köszönhetően a fogkrém kifejezetten alkalmas dohányosoknak, a tea, a kávé, vörösbor vagy a pigmentált ételek rajongóinak, amelyeknek gyakori fogyasztása a fogak elszíneződéséhez vezet. Nem tartalmaz peroxidot, valamint erős dörzshatású anyagokat, így gyengéd a fogzománchoz.

Ajánlott fogyasztói ára: 360.-Ft

GUM OriginalWhite fogfehérítő szájvíz, 300 ml

tepe, profimed, marvis, gum, szajapolas, fogapolas, ujdonsag, luxus, ruzs es mas

A GUM® Original White gyengéd szájöblítő, amely agresszív fehérítő szerek nélkül segít az elszíneződések eltávolításában, valamint védőréteget képez, amely megakadályozza a további elszíneződést.

A szájvíz előnyei:
– Alkoholmentes szájöblítő, amely antibakteriálisan hat.
– A szabadalmazott StainClear formula eltávolítja a fog felületéről és megakadályozza a további elszíneződést.
– A fluorid (0,5% p/p nátrium-fluorid (226 ppm)) és izomalt kombinációja segíti a fogzománc remineralizációját.
– Az E vitamin, a B5 provitamin és az allantoin segítik feszesen és egészségesen tartani az ínyt.

A szájvíz hatékonyabban fejti ki hatását GUM OriginalWhite fogkrém használata után.
Javasolt fogyasztói ára: 2390.-Ft

Kapcsolódó bejegyzések