Post Image

ÚJGENERÁCIÓS FÉNYVÉDŐK PROFESSZIONÁLIS MÁRKÁTÓL

Rúzs & Más / 2017-06-02

Az Image márka két újgenerációs napvédő spray-vel bővítette Prevention+ fényvédő  termékcsaládját. Miben különböznek ezek a készítmények a piacon kapható számtalan naptejtől?

–    anti-aging összetételük növényi őssejtekben és antioxidánsokban gazdag
–    organikus összetevőket tartalmaznak (agáve levél kivonat, jojobaolaj, édesmandula olaj)
–    a Pure Mineral Sunscreen Spray SPF 30 tisztán fizikai fényvédő, mentes minden kémiai anyagtól  – ennek ellenére színtelen, nem hagy fehér nyomot!
–    úgynevezett continuous spray adagolásuknak köszönhetően, ameddig a szórófejet lenyomva tartjuk, addig egyenletes mértékben, folyamatosan szórják a készítményt

Image Prevention+ Sport Sunscreen Spray SPF 50

 

Image Prevention+ fényvédő spray

Színtelen könnyű spray, mely gyorsan beszívódik és széles spektrumú SPF 50 fényvédelemről gondoskodik.

A növényi eredetű őssejtekkel dúsított fényvédő spray kimagaslóan véd az UVA/UVB és az infravörös sugarak ellen a szabadtéri sportok, játékok során. Olyan bio összetevőkkel, mint az agávé levél kivonata, a jojobaolaj és az édesmandula olaj, ez az antioxidáns spray erős védelmet biztosít a napsugárzás bőröregítő hatásaival szemben. Parabénmentes.
Minden bőrtípusra ajánlott, hosszas szabadtéri tartózkodáshoz, sportoláshoz.

Használata: Arcra és testre egyaránt javasolt. Használat előtt rázzuk fel. Bő mennyiségben permetezzük a bőrre az átfogó védelemhez. Arcra közvetlenül ne fújjuk, hanem kezünkbe fújva, vigyük fel az arcra és dolgozzuk a bőrbe. Napon tartózkodáskor kétóránként, illetve szükség szerint használjuk. Ára: 13 600 Ft (177 ml)

Image Prevention+ Pure Mineral Sunscreen Spray SPF 30

Image Prevention+ fényvédő spray

Színtelen könnyű spray, mely gyorsan beszívódik és széles spektrumú SPF 30 fényvédelemről gondoskodik.

Ez a környezeti agresszorok ellen védő, tisztán fizikai napvédő spray kimagasló UVA/UVB és infravörös fényvédelmet nyújt. Antioxidáns és növényi őssejt összetevőivel valamint olyan bio tisztaságú hatóanyagokkal táplálja és hidratálja a bőrt, mint az agávé levél kivonata, jojobaolaj és édesmandula olaj. Ultrakönnyű textúrája könnyen eloszlik, nem ragadós, súlytalan érzetet ad. Átfogóan véd a napsugárzás bőröregítő hatásaival szemben. Parabén- és kémiai fényvédő mentes.

Minden bőrtípusra ajánlott, hosszas szabadtéri tartózkodáshoz, sportoláshoz, bőrgyógyászati vagy esztétikai kezelések után.

Használata: Arcra és testre egyaránt javasolt. Használat előtt rázzuk fel. Bő mennyiségben permetezzük a bőrre az átfogó védelemhez. Arcra közvetlenül ne fújjuk, hanem kezünkbe fújva, vigyük fel az arcra és dolgozzuk a bőrbe. Napon tartózkodáskor kétóránként, illetve szükség szerint használjuk.  Ára: 13 600 Ft (177 ml)

Mentés

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések