Post Image

ÚJDONSÁG: HÁMLASZT ÉS HIDRATÁL EGYSZERRE!

Rúzs & Más / 2018-11-19

Izgalmas újdonsággal jelentekezett az Eucerin: kettős hatású szérumuk egyszerre hámlasztja és hidratálja bőrünket, amíg mi az igazak álmát alusszuk.

Mivel a hideg beköszöntével arcbőrünk az eddigiektől eltérő bőrápolók után kiált, jómagam is változtatok az arcápolási rutinomon. Az arcápolási rutin kialakításához számos tényezőt figyelembe kell vennünk, legyen szó akár életkorról, bőrtípusról vagy a rendelkezésünkre álló időről. Az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Peeling és Szérum kettős hatású hámlasztó és egyben hidratáló terméke serkenti az idősödő bőr megújulását és belülről tölti fel a legmélyebb ráncokat is – nekem pedig pont erre van szükségem, így rögtön be is vetettem a szérumot.

Mivel a hámlasztás érzékenyebbé teheti a bőrt a napfényre, és növelheti a leégés kockázatát, ezért javasolják a hámlasztást a fényszegény hónapokban alkalmazni, még praktikusabb az éjszaka folyamán ható termékek használata. Fontos, hogy a hámlasztó használatával párhuzamosan ne feledkezzünk meg a nappali fényvédelemről!

Rúzs és Más tipp: Mielőtt az arcbőrre felviszitek, érdemes az egyik kézfejen eldolgozni a készítményt – nagyon meggyőző!

Eucerin Hyaluron Filler, night peeling & serum, kettős hatású szérum, rúzs és más

De mit is csinál pontosan ez a minden bőrtípuson alkalmazható csodafegyver?
Fő hatóanyaga a hialuronsav, amely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat és hidratál. A bőr finomabb textúrájáért és ragyogásáért pedig a szaponin felel, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért is felelős, valamint az AHA complex, amely erőteljes bőrhámlasztó hatással bír. A formulák külön tartályokba kerültek, így frissek és stabilak maradnak, ezáltal megőrizve a hatékonyságukat.
Az adagolót megnyomva az emulzió és a gél egymással elkeveredik és krémes állagú, friss textúrát alkot.

Tapasztalataim:

A bőröm azonnal bársonyosan simává vált, már néhány nap után ragyogóbbnak, egyenletesebbnek látom. A hosszabb távú eredményekre is kíváncsi vagyok, mivel nagyon bíztatóak a rövidtávú hatásai.

Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Peeling és Szérum

– Kettős hatású ráncfeltöltő termék
– Gyengéden hámlaszt, finomítja a bőr struktúráját és segíti a bőr megújulását
– Belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is
– Fokozza a bőr hidratáltságát
– Minden bőrtípusra alkalmazható
– A bőr észrevehetően bársonyosabbá, sugárzóbbá válik
– Nem mitesszerképző
– Könnyű, kellemes illattal rendelkezik

30 ml, ajánlott fogyasztói ár: 10 990 Ft

Kapcsolódó bejegyzések