Post Image

ÚJABB VILÁGMÁRKA MAGYARORSZÁGON: ITT A SKINCEUTICALS

Rúzs & Más / 2021-09-27

A SkinCeuticals orvos-esztétikai prémium márka bőrápolóit a világon orvosok ezrei használják esztétikai beavatkozásokhoz, és javasoljak pácienseiknek otthoni alkalmazásra is. A SkinCeuticals márka arcápolási filozófiája három fő pillérre épül:

MEGELŐZÉS, VÉDELEM, KORREKCIÓ

Az optimális koncentrációjú hatóanyagok és a szigorú tesztelés mellett a SkinCeuticals arckrémeket, szérumokat úgy fejlesztik ki, hogy egymással szinergiában működjenek, így bár egy-egy készítménnyel is látványos eredményt lehet elérni, ezeket egyénre szabott rendszerben használva a hatás tovább fokozható.
A SkinCeuticals nagyon komolyan veszi a bőr tudományát. Vezető bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel, a világ legjobb tudósaival, kutatóival működik együtt, és mindegyik készítménye rendkívül sok klinikai vizsgálaton esik át, hogy minden egyes formula a lehető legjobb minőségű es hatékonyságú legyen.

ÍGY SZÜLETETT A SKINCEUTICALS

A vezető kutató és bőrspecialista, Dr. Sheldon Pinnell által alapított SkinCeuticals márka mindig is megelőzte korát az innovatív készítmények és alapanyagok területén. Az antioxidánsoknak a bőrápolásban betöltött szerepének úttörőjeként Dr. Pinnell elsőként szabadalmaztatta a C-vitamin egy stabil formáját, amelyről bebizonyosodott, hogy hatékonyan bejut a bőrbe, és a bőr természetes antioxidáns-védelmének nyolcszorosát nyújtja. A márka antioxidáns készítménycsaládja máig etalon a külsőleg alkalmazott antioxidáns bőrápolás területén. A SkinCeuticals megalapításakor Dr. Pinnell már közel 40 évnyi kutatással és tapasztalattal rendelkezett, és a márka azóta is elkötelezetten olyan élvonalbeli arcápolók kifejlesztésére törekszik, amelyek komoly hatással vannak az arcbőrre a hosszú távú és látható eredmények elérése érdekében. A márka készítményei közül több ikonikus rangra emelkedett, és világhírű modellek, színésznők, sztárok kedvencévé vált.

HÍRESEN HATÉKONY SZÉRUMOK 

skinceuticals, orvos-esztetikai, hatoanyagkozmetikum, premium, ferulic, antioxidans, szerum, ruzs es mas

A márka különösen híres az antioxidáns szérum-kínálatáról, amelyeket a formulák stabilitásának megőrzésére céljából jellegzetes barna üvegekbe töltenek. Ezek a hatékony szérumok segítenek megvédeni a bőrt a környezeti agresszoroktól, például a látható fénytől, a légszennyezés részecskéitől és az olyan életmódbeli tényezőktől, amelyek ártalmasak lehetnek a bőr szépsége szempontjából. A többszörösen díjnyertes SkinCeuticals C E Ferulic szérum a márka ikonikus terméke.

SKINCEUTICALS C E FERULIC SZÉRUM

skinceuticals, orvos-esztetikai, hatoanyagkozmetikum, premium, ferulic, antioxidans, szerum, ruzs es mas

Szabadalmazott nappali szérum, amely véd a környezeti hatásokkal szemben, csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt. Hármas antioxidáns, amelyet tiszta C-vitaminnal, ferulinsavval és E-vitaminnal gazdagítottak.
Klinikailag bizonyított, hogy akár 41%-kal csökkenti az UV-sugárzás, az ózon és a kipufogógáz által létrejövő szabad gyökök által okozott oxidatív károsodást. Szinte minden bőrtípusra alkalmas.

Kapcsolódó bejegyzések