Post Image

ÚJ, VEGÁN KÖRÖMLAKOKK: ITT A KIA CHARLOTTA

Rúzs & Más / 2020-11-20

A Kia-Charlotta vegán körömlakkok most már Magyarországon is elérhetőek! A tudatos szépségápolás egyre nagyobb térnyerésével a körömápolás, és így a körömlakkozás is fókuszba kerül, és jogosan merül fel az az igény, hogy e téren is találjunk „zöld” lehetőséget.

A német Kia-Charlotta körömlakkok: 100% vegán, állatkísérlet-mentes és 15 káros anyagtól mentes, 100%-ban növényi alapú oldószeres körömlakkok. Nem tartalmaznak sztirol/akrilát kopolimereket (mikroműanyagból származó folyadék). Az üvegek a lehető legkevesebb hulladékanyag-termelés érdekében 5 ml-esek.

Lenyűgöző színkavalkád!

Az alapkollekcióban 8, az aktuális, 2020. őszi-téli kollekcióban 15 ragyogó színárnyalat található. A természetes színektől a friss rózsaszíneken és az elegáns vörös árnyalatokon át a trendi kékekig, narancsig és olajzöldig minden hangulathoz, évszakhoz vagy alkalomhoz találunk megfelelő árnyalatú lakkot.

kia cahrlotta, német, vegán, körömlakk, vegán körömlakk, rúzs és msá, minősített, károsanyag mentes

Minősített termékek • Vegán összetételű • Állatkísérlet-mentes • Káros anyagoktól mentes • Német minőség

Természetes és tartós

A vegán körömlakkok mellett szintén vegán összetételű alapozó körömlakk, fedőlakk, valamint körömlakklemosó és körömlakklemosó korong is található a termékpalettán.

Kia-Charlotta körömápolók:

Alapozó körömlakk: A tökéletes manikűr érdekében használjunk alapozó lakkot, ami megvédi a körmöket és kihangsúlyozza a színes lakk színeit! Vigyünk fel egy réteg átlátszó alapozó lakkot a színes körömlakk felvitele előtt. Ez megelőzi a körmök elszíneződését, miközben kisimítja a körmök egyenetlenségeit. Praktikus, 11 ml-es kiszerelésben kapható.

Fedőlakk: Körmeinknek több fényt, a színnek vibrálást és tartósságot ad. Vigyük fel a körmökre egy vagy két réteg színes lakk után és hagyjuk megszáradni. A fedőlakkot 2-3 nap múlva újra felkenhetjük egy extra védőrétegként, így még tovább fog tartani a lakkozás. Praktikus, 11 ml-es kiszerelésben kapható.

kia charlotta, német, vegán, körömlakk, vegán körömlakk, rúzs és más, minősített, károsanyag mentes

Körömlakklemosó: Nagyszerű vegán és természetes körömlakklemosó tápláló bio jojoba- és avokádóolajjal, melyek erőssé és egészségessé teszik a körmöket. Az eukaliptusz és a citromfű kellemes illatával ez a lemosó nem csak hatékonyan távolítja el a körömlakkot, de használata után a kezünknek is finom illata lesz. Aceton- és alkoholmentes, COSMOS Natural minősítéssel.

Körömlakklemosó korongok: Aceton- és alkoholmentes, vegán, természetes körömlakklemosó korongok tápláló bio jojoba- és avokádóolajjal, melyek erőssé és egészségessé teszik a körmöket. Az eukaliptusz és a citromfű kellemes illatával ez a lemosó korong nem csak hatékonyan távolítja el a körömlakkodat, de használata után a kezünknek is finom illata lesz. A COSMOS Natural minősítésével. Ideális utazáshoz. 40 korongot tartalmaz.

• Körömlakkok: 3990 Ft/ 5 ml
• Alapozó körömlakk, Fedőlakk: 4190 Ft/ 11 ml (/db)
• Körömlakklemosó: 4490 Ft / 100 ml
• Körömlakklemosó korong: 4990 Ft / 40 db

A termékek hazai forgalmazója: Soós Adrienn, Homeonatura Kft. További információk a termékekről: https://kia-charlotta.hu/

kia charlotta, német, vegán, körömlakk, vegán körömlakk, rúzs és msá, minősített, károsanyag mentes

 

Kapcsolódó bejegyzések