Post Image

ÚJ VARÁZSCERUZA A SZÍNEN: ITT AZ ERBORIAN BB CERUZA

Rúzs & Más / 2020-03-10

A villámgyorsan elterjedt és népszerűvé vált BB krémet a koreai bőrápolásnak köszönhetjük. A BB KRÉM (Blemish Balm, azaz bőrhibajavító balzsam) eredetileg egy, a bőrgyógyászok által kifejlesztett, de akkoriban még nem túl könnyen kezelhető textúrájú, SOS fedőkrém volt, amelyet az arcon lévő hegek, a bőrpír, a bőrhibák elfedése, egyúttal pedig az arcbőr tónusának kiegyenlítése céljával alkottak meg. A Koreában alapított ERBORIAN 10 évvel ezelőtt elkészítette saját BB KRÉMJÉT, mégpedig csupa aktív anyaggal gazdagítva. Az ERBORIAN BB krémjét nem csak könnyű, de öröm is felvinni az arcra, és hihetetlen bababőrhatást biztosít.

A BB KRÉM napjainkra már központi szerepet játszik több ezer fürdőszobában és nők sokaságának napi szépségrutinjában is.
A friss, lendületes és kíváncsi márkát nem más táplálja, mint a rajongók életmódja és igényei, a brand pedig jó érzékkel rá is érez arra, amire a vásárlók igazán vágynak: könnyed megközelítésre a szépségápolásban.

A BB új formája

A BB ceruza nem csak elrejti és elfedi a bőrhibákat, hanem bársonyos bőrhatást is eredményez. Mindezt egyetlen praktikus bőrápoló stickbe rejtve, amely meseszépen javítja a bőr textúráját, kisimítja a bőregyenetlenségeket és mega-hidratálást biztosít. Íme a BB CRAYON – Az új BB GENERÁCIÓ!

A BB CERUZÁT bevethetjük korrektorként, szemhéjfesték-alapként, sminkigazításhoz vagy teljes arcra. Igazi általános és sokoldalú fedőtermék, amely könnyen felvihető és kényelmesen viselhető. Textúrája gondosan kifejlesztett fedéssel úgy siklik a bőrön, akárcsak egy varázslatos sminktündér!

erborian, bb crayon, bb, ceruza, smink, bőrápolás, koreai, rúzs és más

+ BŐRÁPOLÁS
Az antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően is jól ismert ginseng a BB ceruzát felruházza minden, a sminkek és fedés terén a bőrápoláshoz szükséges tulajdonsággal, miközben óvja is a bőrt

A SZÉPSÉG MOZGÁSBAN
Mivel folyamatosan mozgásban vagyunk, a legfontosabb dolgainkat szeretjük magunkkal cipelni. A BB ceruza esetében könnyű a dolgunk: kicsi, könnyű, praktikus és

83%-ban azonnali bababőrhatás
95%-ban kisimult bőrkép és egyenetlenségek
94%-ban kiegyenlített bőrtónus

4 HÉT HASZNÁLAT UTÁN 
Négyhetes használat után a BB CERUZA szemmel láthatóan csökkenti az öregedés valamint a fáradtság jeleit.

Az ERBORIAN, amely igazi úttörőnek számít a hibrid termékfejlesztések terén, azt vallja, hogy a gyönyörű bőr nem más, mint a jól ápolt bőr. Ennek megfelelően a hagyományos koreai orvoslás aktív hatóanyagaiból merítkezik, amelyek híresek hidratáló, öregedésgátló, gyulladásgátló és a szabad gyökök elleni tulajdonságaikról.
A BB KRÉM és a BB CERUZA két különböző textúra, két különböző megjelenési formában, de mindkettő ugyanolyan tökéletesen természetes hatást kölcsönöz. A ginsegnek hála a bőr tökéletesen kisimul, míg a bőrhidratáltságot a növényi szkvalán biztosítja.

ÚJ VARÁZSCERUZA A SZÍNEN: ITT AZ ERBORIAN BB CERUZA
5 (100%) 3 vote[s]

Kapcsolódó bejegyzések