Post Image

ÚJ UNISZEX ACQUA COLONIA ILLAT YUZU ÉS CÉDRUSFA JEGYEKKEL

Rúzs & Más / 2024-07-01

Maradj fókuszált. Maradj hű… Egy lehetőségekkel és kihívásokkal teli világban a bőség és a változás mindennap próbára teszik a figyelmünket. Ezért annál fontosabb, hogy tudatosan visszataláljunk a saját utunkra, a saját prioritásainkhoz és céljainkhoz! Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood új alkotása összpontosító hatásának köszönhetően az igazán lényeges dolgokra irányítja figyelmünket. A természet különböző illatakkordjai a kontrasztos összhang révén céltudatosan a jelenbe hoznak minket. 2024 június végétől kapható a citrusos-fás illatú unisex parfüm és a hozzá tartozó Aroma Shower Gel, melyek markáns frissességet árasztanak a tiszta gondolatok elérésére.

Az első markáns-citrusos Eau de Cologne

Különleges Eau de Cologne-ok, amelyek élénkítenek, erősítenek, stimulálnak, megnyugtatnak – ezt ígéri az Acqua Colonia illatkollekció! Két különleges, egymással kombinált kontrasztos fő összetevő révén bontakoznak ki az Aqua Colonia-kreációk aromaterápiás hatásai. Az új Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood illat a frissítő yuzu-nuanszok és a fás cédrusfa-akkordok együttesével ragadja meg a citrusos-fás illatok nemzetközi népszerűségét. Angéline Leporini parfümőr egy olyan illatot alkotott, amelynek különleges kombinációja egyedi frissességével visszahoz minket a pillanatba.

4711, Acqua Colonia, ruzs es mas, illat, edc, kolni, aromaterapia, uniszex, yuzu, cedrusfa

Az illat és fókuszáló hatása

Az új citrusos-fás Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood kompozíció olyan, mint egy üdvözlő ébresztő saját magunk számára: a yuzu frissítő jegyei, párosítva a nemes cédrusfa gyantás-száraz nuanszaival, fókuszáló hatással bírnak. A friss és élénk illat stimulálja tudatunkat, hogy ne hagyjuk magunkat befolyásolni külső hatások által. Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood egy markáns és nemes alkotás, amely fókuszt ad nekünk!

Yuzu – citrusos

Egy kis japán citrusgyümölcs, amely szilárdan megalapozta helyét a parfümök világában. A könnyed frissesség, a lágy édesség és a kesernyés jegyek kombinációja nagyon összetetté teszi az illatjegyét, és pezsgő, friss jegyeket hoz magával. A yuzu, akárcsak sok más citrusillat, különösen jól harmonizál a fás jegyekkel.

Cedarwood – fás

A cédrusfa illatát a száraz, zöld és gyantás jegyek jellemzik, amelyek markáns, hosszan tartó karaktert adnak az illatoknak. A cédrusfa fajtájától függően sötét és fűszeres jellemvonások is hozzáadódhatnak. A cédrusolajat a testre és lélekre gyakorolt kiegyensúlyozó hatása miatt értékelik.

4711, Acqua Colonia, ruzs es mas, illat, edc, kolni, aromaterapia, uniszex, yuzu, cedrusfa

„Egy citrusosan friss alkotás, amelyet füstös cédrusfa jegyek kísérnek. A pezsgő yuzu fanyar és lédús aromája ellentétben áll a gyantás-száraz cédrusfával, amely az illat nemes karakterét adja. Egy markáns illat, amelynek kontrasztos jegyeinek tökéletes harmóniája visszahozza viselőjét a pillanatba.”  Angéline Leporini, parfümőr

 Stílusos dizájn

Az Acqua Colonia Yuzu & Cedarwood vizuálisan is markáns és egyben optimista frissességet sugároz: a mély erdőzöld színvilág megnyugvást idéz elő, és tökéletesen illik a koncepcióhoz. Az Acqua Colonia elegáns dizájnjával kombinálva a megjelenés kifinomult és nemes hatást kelt. Az ikonikus Molanus üveg, dombornyomott felülettel bármely fürdőszobának elegáns kiegészítője lehet. A természetes hatású, finom zöld színű dobozon a japán citrusgyümölcs akvarellje gazdagon és kontrasztosan jelenik meg. Így a dizájn is különleges kényeztető pillanattá válik!

4711, Acqua Colonia, ruzs es mas, illat, edc, kolni, aromaterapia, uniszex, yuzu, cedrusfa

Teljesen természetes – és fenntartható

A 4711 illatház már több mint 230 éve lelkesedik és inspirálódik a természet sokszínűsége által. Az Acqua Colonia esetében különös figyelmet fordítanak termékeik összetételére. Így szeretnék a természet értékes csodáját a jövő számára is megőrizni, mint inspirációforrás, erőforrás és jó közérzetet biztosító hely. Az illatkreációk 90-97 százalékban természetes eredetű nyersanyagokat tartalmaznak. Az Acqua Colonia kifejezetten figyel arra, hogy mikor nyújtanak a természetes nyersanyagok előnyt az illat és a környezet számára a szintetikus anyagokkal szemben. A szintetikus anyagok erőforrás-kímélő módon képesek illatjegyeket utánozni, és végtelen lehetőséget kínálnak izgalmas kreációkhoz. 2021 óta az új kompozíciók esetében alapértelmezés szerint lemondanak az állati eredetű anyagokról, az ásványi olajokról és a színezékekről. A doboz anyaga igazoltan felelős forrásokból származik. Németországi gyártási helyszín révén emellett a legmagasabb minőségi szabványokat képviselik, és garantálják a rövid szállítási utakat.

A kínálat

Ajánlott fogyasztói árak:

Eau de Cologne Natural Spray                  100 ml   15.820 Ft

Eau de Cologne Natural Spray                    50 ml     9.887 Ft

Aroma tusfürdő gél                                   200 ml     4.943 Ft

A Cologne vonal Freesia & Musk, Peony & Sandalwood, Starfruit & White Flowers, Lychee & White Mint, White Peach & Coriander, Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit, Lemon & Ginger, Blood Orange & Basil továbbra is elérhető a kijelölt szaküzletekben. Az összes 170 ml-es illatváltozatot 2024 tavaszán fokozatosan 100 ml-es üvegméretre cserélik.

4711, Acqua Colonia, ruzs es mas, illat, edc, kolni, aromaterapia, uniszex, yuzu, cedrusfa

Kapcsolódó bejegyzések