Post Image

ÚJ, SZÍNPOMPÁS TEST- ÉS HAJÁPOLÁSI MÁRKA

Rúzs & Más / 2017-08-07

Új színfoltot jelent a Marrionnaud parfümériák polcain a Mades Cosmetics termékcsalád. Az 1990-ben alapított holland márka kiváló minőségű női és férfi szépségápolási és tisztálkodási termékek hatalmas választékát kínálja, formabontó, vidám csomagolásban, megfizethető árakon. A nagy klasszikusokhoz mérten fiatal cég portfóliója is fiatalos. Professzionális minőséget kínál elérhető áron, ami a fitalabb korosztály számára is vonzó!

Mades Cometics, Marrionnaud

TONES Tusfürdők és testápolók
A jojoba olajnak és egyéb ápoló összetevőknek köszönhetően kényeztetik a test bőrét.A lágy, pasztell színekbe öltöztetett készítmények elbűvölő illatokkal, mint például szikrázó ananász, érzéki papaya, lédús görögdinnye, lopják magukat a szívünkbe.

Mades Cometics, Marrionnaud

HAIR CARE
A Mades hajápolók professzionális minőségű alapanyagokkal és technológiákkal készültek. A kínálat a samponoktól a hajformázókig terjed különböző hajtípusok és frizurák számára.

Mades Cometics, Marrionnaud

RECIPES
A Neon színű, shaker formájú üvegek merész illatú testápoló termékeket rejtenek. A trópusi gyümölcsös, teás, gyógynövényes illatváltozatok nemcsak nagyban, hanem kicsiben is kaphatók, amelyek ideálisak kipróbálásra vagy utazásra.

Mades Cometics, Marrionnaud

Kapcsolódó bejegyzések