Post Image

ÚJ, SVÉD TESTÁPOLÁS A LAGOM(=PONT JÓ) JEGYÉBEN

Rúzs & Más / 2017-09-18

Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a pár betű összetett jelentést hordoz: egy egész életstílust foglal magában. Ez a kellemes egyensúly érzése:
Nem túl nagy, nem túl kicsi. Nem túl sok, nem túl kevés. Nem túl lassú, nem túl gyors.
Más szóval: pont jó.
Ez a legtalálóbb kifejezés az ezredforduló nemzedékére jellemző sokrétűség leírására. A Barnängen testápolási termékek Svédországon kívül is képviselik a lagom látásmód jelentését és érzését.

Barnängen, a nagymúltú, megbízható svéd márka

A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen mostantól egész Európában kínálja a stílusos bőrápolás élményét. A Barnängen márkát Johan Wilhelm Holmström svéd nagykereskedő alapította 1868-ban, Stockholmban. Legismertebb terméke, a hagyományos szappan 1873-ban jelent meg. Kezdetben – a kézi gyártás miatt – egyetlen szappan elkészítése akár 10 napig is eltartott. Az évek során új gyártási eljárást dolgoztak ki, így 1888-ban a Barnängen már 88 különféle szappant kínált. Az egyedi összetételű szappan kellemes és jótékony hatása miatt nagy népszerűségnek örvendett az egész országban, és a Barnängen alapítása után nem sokkal, 1876-ban már a királyi udvar hivatalos beszállítója lett. A cég az 1930-as években gyermekorvosokkal és bőrgyógyászokkal együttműködve alkotta meg gyermekeknek szánt termékeit. A Barnängen azóta is az eredeti, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója. A napjainkig számos generáció által használt és kedvelt márka az egyik legismertebb Svédországban: nevét a fogyasztók 92%-a ismeri.

Barnängen svéd testápolási termékek

Barnängen svéd testápolási termékek
A szépségápolás és a bőrápolás tökéletes egyensúlya

Az ősi örökség, a stockholmi gyökerek, a természetes északi összetevők és a letisztult csomagolás tökéletes elegyének köszönhetően a Barnängen márka egyértelműen a lagom életstílust képviseli. Nem túl városi, nem túl vidéki. Nem túl hagyományos, nem túl modern. A Barnängen számára fontos, hogy mindenki átélje a lagom életérzést, ehhez kínál teljes körű ápolást nyújtó termékeket. A fürdéshez és testápoláshoz kínált termékek hatékony védelmet nyújtó Cold Cream-et és természetes északi összetevőket tartalmaznak, így intenzíven ápolják az összes bőrtípust. A kellemes textúrájú és skandináv ihletésű illatokban pompázó termékek a svéd formanyelvnek megfelelően stílusos, elegáns csomagolásban kaphatóak.

Barnängen Nordic Care termékcsalád

A legendás szappanon alapuló Nordic Care, azaz “Skandináv ápolás” termékcsalád tagjai egyedi összetételű Cold Cream-et és természetes északi összetevőket tartalmaznak, így az elragadó élmény mellett megfelelő védelmet nyújtanak minden bőrtípus számára.
•    All Over Rescue testbalzsam
Különleges összetevő: Cold Cream
Ezt az ősi szépségápolási receptet 2000 éve használják és finomítják. A „Cold Cream”, azaz „hideg krém” elnevezés a használatakor jellemző kellemes, hűvös érzésre utal. A krém gyorsan felszívódik, valamint védi a bőrt a kiszáradás ellen.
Testbalzsam (200 ml)

Barnängen svéd testápolási termékek

Essünk szerelembe ezzel a mindenre megoldást nyújtó univerzális testbalzsammal, amely egyszerre könnyed és tartalmas. Az All Over Rescue testbalzsam egyedülálló összetételű Barnängen Cold Cream-et tartalmaz, amely energizáló védőpajzsként működik, és gyorsan beszívódik, így csodálatosan sima bőrt eredményez.

•    Tápláló krémtusfürdő és testápoló
Skandináv növényi összetevő: Törpemálna
Ez a különleges bogyós gyümölcs az északi féltekén terem, jellemzően a sarkköri öv tajgaerdőiben. A ritka gyümölcs hidratáló és bőrnyugtató hatású.
Krémtusfürdő (400 ml)
Testápoló (400 ml)

Barnängen svéd testápolási termékek
Adjuk át magunkat a tápláló és frissítő szépségápolás örömének: a törpemálnát és 7 % Cold Cream-et tartalmazó tápláló testápoló és krémtusfürdő hosszan tartó hidratálást, táplálást és védelmet biztosít a száraz és nagyon száraz bőrnek.

•    Ápoló krémtusfürdő és testápoló
Skandináv növényi összetevő: Zab
Svédország klímája tökéletes a minőségi zab termesztéséhez. A zab jól ismert védő és hidratáló hatásáról, segít fenntartani a bőr természetes védőpajzsát, valamint védi azt a kiszáradástól.
Krémtusfürdő (400 ml)
Testápoló (400 ml)

Barnängen svéd testápolási termékek
Kényeztessük magunkat ezekkel a tisztító és hidratáló termékekkel, amelyek puhává és fiatalossá teszik bőrét. Az Ápoló krémtusfürdő és testápoló zabtejet és 5% egyedi összetételű Cold Cream-et tartalmaz. Együttes használatuk kellemes, ápolt érzetet nyújt a normál vagy száraz bőrnek.

•    Szenzitív krémtusfürdő és testápoló
Skandináv növényi összetevő: Bodzavirág
A visszafogott, elragadó illatú bodzavirág a svéd Midsommar vagy szentivánéji mulatságok központi eleme. Nyugtató és puhító hatásának köszönhetően gyakran használják a kozmetikai termékekben is.

Krémtusfürdő (400 ml)
Testápoló (400 ml)

Barnängen svéd testápolási termékek
Fedezzük fel bőrünk természetes egyensúlyát a szenzitív termékek együttes használatával. A Szenzitív tusfürdő és testápoló egyszerre intenzív és gyengéd, köszönhetően annak, hogy többek között bodzavirágot és 5%-ban egyedi összetételű Cold Cream-et tartalmaznak. Együttes alkalmazásuk esetén gyengéden hidratálják és tartósan védik az érzékeny bőrt.

Barnängen Nordic Rituals termékcsalád

A svéd hagyományokból ihletet merítő Nordic Rituals, azaz „Skandináv szertartások” termékcsalád természetes északi összetevőket, valamint egyedi fejlesztésű bőrvédő hidratáló szérumot tartalmaznak, így használatuk kellemes közérzetet és csodálatos élményt nyújt.

•    Sauna Relax tusfürdő és habfürdő
Skandináv szertartás
A svédek számára a szauna több évszázados hagyománya az élet szerves része. Az akár 90°C-os melegben való relaxálás a tiszta ellazulás pillanata, mely során megszabadulnak a stressz és a fáradtság érzésétől, valamint felfrissítik testünket, hogy igazán jól érezzék magukat.
Tusfürdő és habfürdő (400 ml)

Barnängen svéd testápolási termékek
Engedjük el magunkat a skandináv szaunázás ihlette szertartás során, amely egyszerre lazít el és tölt fel energiával! A nyírfakivonatot és védő Hidratáló Szérumot tartalmazó Sauna Relax tusfürdő és habfürdő használatakor kellemesen hozhatja egyensúlyba a testet-lelket.
•    Glacier Breeze tusfürdő és habfürdő
Skandináv szertartás
Télen sok svéd hódol a „Bada Isvak”, azaz a jeges vízben való megmártózás élményének. A hagyományos téli fürdő előtt lyukat vágnak a jégbe, majd beleugranak a fagyos vízbe. A jéghideg, sós víz azonnali fiatalító hatással bír, így ez a skandináv szokás igen egészséges, bár csak a legbátrabbak űzik. Tusfürdő és habfürdő (400 ml)

Barnängen svéd testápolási termékek

Ismerjük meg a híres „Bada Isvak” érzését egy energizáló és egyben lazító fürdés során! A Glacier Breeze tusfürdő és habfürdő tengeri sókból és védő Hidratáló Szérumból álló egyedi összetétele annak a jeges víznek az illatát idézi, amely szaunázás után körbevesz.
•    Midsommar Glow tusfürdő és habfürdő & testápoló olaj
Skandináv szertartás
A svédek számára a Midsommar, azaz a szentivánéj többet jelent a többi ünnepnél. Ekkor hagyományos, hét különböző virágból készült virágkoszorút viselnek, és az egész napot a szabadban töltik: így ünneplik a napot, amely sosem nyugszik le.
Tusfürdő és habfürdő (400 ml)
Testápoló olaj (150 ml)

Barnängen svéd testápolási termékek

Hagyjuk, hogy bőrünk természetes szépségében ragyogjon a hidratáló és könnyű szépségápolási termékek segítségével: a Midsommar Glow tusfürdő és habfürdő valamint testápoló olaj finom virágokból préselt olaj és védő Hidratáló Szérum harmonikus elegyét tartalmazza, melyet a svéd napéjegyenlőség hosszú, napfényben úszó órái ihlettek.

Mentés

Kapcsolódó bejegyzések