Post Image

ÚJ, PÖTTYÖS GYŰJTŐI CIPELLŐ CAROLINA HERRERA-TÓL

Rúzs & Más / 2019-05-08

Amikor egy illat annyira elképesztően finom, hogy egy  plasztik vízpermetező flakonból is boldogan magunkra fújnánk, hab a tortán, hogy az üvegcséje maga is egy műalkotás. Az új Good Girl Dot Drama Eau de Parfum a 2016-ban nagy sikerrel debütált Good Girl újabb gyűjtői kiadása, ezúttal ellenállhatatlan pöttyösben! Az új kiadást a bohókás polka dot (pöttyös) minta inspirálta. A fekete-fehér pöttyös minta a Carolina Herrera márka korai éveiben meghatározó designelem volt. Az illat arca változatlanul Karlie Kloss modell, az ő aláírása látható a tekintetet mágnesként vonzó csodaszép illatdobozon.

Good Girl Dot Drama, Karlie Kloss, Carolina Herrera, gyűjtői kiadás, collector, rúzs és más, parfüm, illat

„Az intelligencia és a fesztelenség együtt erőt és nőiességet sugároz. Ezek a tulajdonságok inspirálóak. Egy nő képes arra, hogy vezető pozíciót töltsön be, mégis nőies maradjon; érvényesítsük nőies erőnket életünkben. Fontosnak éreztem, hogy olyan ’special edition’ kiadást alkossunk meg, amely ezt a kettősséget ünnepli a nőkben”, fejti ki Carolina Herrera de Baez, az Illatház kreatív igazgatója.

Az új illatüveg bohókás és ikonikus pöttyös mintája rendkívül kifejező és játékosan fesztelen. Pályája során Carolina Herrera sokszor kiaknázta a mókás, kerek motívumban rejlő erőt. Az Illatház történetét is fehér-fekete pöttyökkel írták: a fekete-fehér pöttyös minta az első Carolina Herrera illatnál is jelen volt (Carolina Herrera,1988), amely azonnali sikert aratott és azóta is nők millióinak kedvence szerte a világon. A vidám dizájnelem több Carolina Herrera illatnál is visszatért.

Good Girl Dot Drama, Karlie Kloss, Carolina Herrera, gyűjtői kiadás, collector, rúzs és más, parfüm, illat

A ’Polka Dot’ játékos, könnyed és lenyűgöző forma- és színvilága egyszerre tükrözi a magabiztosságot és kifinomult eleganciát sugárzó Carolina Herrera életstílust. Ahogy a tervező szokott fogalmazni, néha a legegyszerűbb dolgok a leghatásosabbak. „Különleges élmény volt a Carolina Herrera csapattal dolgozni és a kampány kreatív tervezése során felidézni a márka történetét” nyilatkozta Karlie Kloss, az illat nagykövete. A Polka Dot nem csak időtlen szimbólum a divat világában, hanem különös jelentőséggel bír a Carolina Herrera divatmárka életében is, és több vonatkozásban tükrözi a kampány üzenetét: ragyogás, nőiesség, optimizmus és magabiztosság.” A Polka Dot életörömet (alegría de vivir) sugároz: természetes elegancia és vagányság. “A divatos ruhákra és az illatokra egyaránt jellemző, hogy magabiztosabbá tesznek. A Polka Dot, akárcsak az igazán jó illatok erővel, önbizalommal vértez fel”, mondja végezetül Herrera de Baez.

Good Girl Dot Drama, Karlie Kloss, Carolina Herrera, gyűjtői kiadás, collector, rúzs és más, parfüm, illat

Az új kiadás főhősnője a szupermodell és vállalkozó Karlie Kloss, aki a Good Girl jól ismert arca a kezdetek óta. „Karlie tökéletesen megtestesíti a Good Girl Dot Drama női karakterét: egyszerre okos és merész; határozott és lezser. Titokzatos aura veszi körül; valódi modern ikonná érett,” jellemzi Herrera de Baez. Eddigi életpályája bizonyítja sokoldalú tehetségét. Karlie Kloss (Chicago, 1992) 2015-ben alapította meg Kode With Klossy üzleti vállalkozását, amelynek keretében 13-18 év körüli lányok tanulnak programozni, ezáltal lehetőséget kapnak, hogy később vezetői pozíciót töltsenek be informatikai területen. Az elmúlt nyáron közel 1000 lány vett részt 50 programozás témájú táborban 25 városban. A modellkedésen és programozáson túl Karlie a Bravo Media újra indított Emmy-díjas sorozatának (Leendő divatdiktátorok/A kifutó/Project Runway) háziasszonya és vezető producere.

Az új kollektor kampányában Karlie Kloss egy ellenállhatatlan és mesterien ügyes femme fatale-t játszik. A kampány tisztelettel adózik a film noir aranykora előtt; a modell megjelenése, kisugárzása és stílusa olyan enigmatikus dívákat idéz meg, mint Lauren Bacall, Rita Hayworth és Tippi Heddren, Alfred Hitchcock múzsája. Hűen a Good Girl mottójához: jó rossznak lenni!

Az illatüveg szintén a pöttyös mánia jegyében született. Az ikonikus Good Girl tűsarkú cipő három részből áll: a karcsú felsőrész lakk hatású fekete-fehér pöttyös, a hátsó rész lakk fekete, a tűsarok pedig arany színben pompázik. A dizájn hangsúlyozza a Louise Turner parfümőr kreálta keleties-virágos illat kettősségét. A jázmin és a tubarózsa ragyogásának – melyet tovább fokoz a bergamott, a damaszkuszi rózsa, a citrom és a liliom) ellenpólusai a sötétebb gourmand akkordok: haba tonka és kakaó (vaníliával, mandulával, fahéjjal és kasmírral fűszerezve az erőteljesebb hatásért).

A parfüm doboza szemet gyönyörködtetően esztétikus: a fekete kartont fehér pöttyök és arany csíkok ékesítik. A ’special edition’ a Good Girl rajongók szenvedélyét és márkahűségét ünnepli. A 80ml-es exkluzív illatüveget Karlie Kloss együttműködésével tervezték és a dobozon a modell aláírása látható aranybetűkkel.

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban
Good Girl Dot Drama Eau de Parfum: 40.700Ft

Good Girl Dot Drama, Karlie Kloss, Carolina Herrera, gyűjtői kiadás, collector, rúzs és más, parfüm, illat

 

Kapcsolódó bejegyzések