Post Image

SIGNATURE EDP – INTENZÍV ELEGANCIA OTTO KERN-TŐL

Rúzs & Más / 2023-04-13

Az új Otto Kern Signature EDP illat intenzívebb változataként a klasszikus Otto Kern Signature sikertényezőire épül, amely évek óta a legkelendőbb illatok közt szerepel, és jelenleg a harmadik helyet foglalja el az életmód piacának top 20-as listáján.* Ezzel a sikeres márka az illat kortárs értelmezését hozza létre, mivel az Eau de parfum egyre népszerűbb a férfi piacon. A modern, ambíciózus férfi életfilozófiáját tükröző trend: intenzív és keleties illatok az elegáns és stílustudatos önkifejezéshez a mindennapi üzleti életben. Az Otto Kern Signature Eau de Parfum már kapható a Müllerben.

Társ a magabiztos megjelenéshez

Az Otto Kern Signature EDP egy olyan illat, amelynek vonzereje megfelel viselője határozott, modern és magabiztos identitásának. Az új Eau de Parfum meggyőző kifejezőereje megkérdőjelezhetetlen, és használóján mindig elegáns, mégis intenzív, maradandó benyomást kelt.

Ismerős illatvilág új intenzitással

Az Otto Kern Signature népszerű illata sokrétűen és pazar módon, egy Eau de Parfum erejével és illatintenzitásával jelenik meg. A bergamott, a kardamom és az artemisia fűszeres-friss eleganciát áraszt a fejillatban. A szívjegyben levendula, narancsvirág és fahéj kompozíciója csábít. Tonkabab, pézsma és cédrusfa mély akkordjai alkotják a nemes alapot. A klasszikus Otto Kern Signature illat modern értelmezéseként az Otto Kern Signature EDP új, kortárs módon testesíti meg a kecsességet és az eleganciát.

Az illat jellege: vibráló – intenzív – férfias

otto kern, signature edp, edp, ferfi illat, ruzs es mas, sikerillat,ferfi

Alapjegyek: bergamott, kardamom, artemízia
Szívjegyek: levendula, narancsvirág, fahéj
Alapjegyek: tonkabab, pézsma, cédrusfa

Intenzív elegancia

Az Otto Kern Signature EDP külső megjelenését a nagy előd, az Otto Kern Signature inspirálta. A klasszikus eleganciájú, minimalista kézírással ellátott csomagolás a minőség és stílus szeretetét tükrözi. Határozott vonalvezetésű üveg foglalja keretbe a csúcsminőségű műanyagból készült középső részt, így alkotva tökéletes, esztétikus összhangot. Hasonlóan elegáns a színvilág: a tiszta fekete uralja a megjelenést, és optikailag is összeköti a két illatváltozatot.

Otto Kern Signature Eau de Parfum, 30 ml ajánlott fogy. ára 8929 Ft

Az Otto Kern Signature EDP a szaküzletekben, áruházakban és kiválasztott drogériákban, valamint a megfelelő online áruházakban kapható.

 

*Forrás: IRI Ranking Men Bridge Top 10 Germany

Kapcsolódó bejegyzések