Post Image

ÚJ ŐRÜLET: FOGSMINK A HÓFEHÉR GYÖNYMOSOLYÉRT

Rúzs & Más / 2019-12-04

Ha már vártad, mikor hozakodik elő a szépségipar valami sosemvolt, teljesen új extremitással, akkor jó hírünk van, mert megérkezett. A fogak fehérre mázolására hivatott fehérítő elfedi az elszíneződéseket és hófehér mosolyt biztosít egy egész napra, anélkül, hogy a fogzománcot gyengítené, mint a peroxidos fogfehérítés. Annak ellenére, hogy a HaloSmile Szett első blikkre leginkább egy kozmetikai vegyészeti kísérletnek tűnik.

fogsmink, fehér fogak, fogfehérítés, hollywodd-i mosoly, halosminle, rúzs és más

Ragadj ecsetet!

A két komponens – egy fogfehérítő púder és egy folyékony aktivátor – arra vár, hogy egy kis egy kis ecset segítségével magunk keverjük használatra kész állapotúvá. Ha ezzel megvagyunk, szárazra kell törölni a fogainkat egy papírtörlővel vagy papír zsebkendővel. Nos, ez sokkal komplikáltabb, mint ahogy elsőre hangzik, meg kell ugyanis akadályozni, hogy a fogíny galádul visszacsusszanjon a megszárított fogakra. Ehhez segítségül kapunk egy elég bizarr, zabla-szerű eszközt – érdemes azonban a műveletet egyedül végezni, mert – ha hihetünk a tesztelőknek – igen komikus arckifejezést kölcsönöz, nevetni viszont nem tanácsos!

Ha idáig eljutottunk, jöhet a fogfestés, ami talán leginkább a körömfestéhez hasonlítható: egyenletesen, pontosan kell dolgozni, gondosan elkerülve a fogínyeket. Elég csak azokat a fogakat „kikenni”, amelyeket a legszélesebb mosolyunk láttatni enged.
Nincs már hátra, mint egy percen át száradni hagyni a „remekművet” – vicsorogni, de nem nevetni!Ehhez a művelethez hajszárító segítségét vehetjük igénybe – tisztes távolságból! Végül, akárcsak a körmökre, a frissen festett fogakra is jár a topcoat – amint megszáradt, kész is a hófehér mosoly!

Na de mi lesz egy jó pörkölt után?

Csak semmi pánik, a fogsmink pörkölt- és vörösborálló! A termék 24 órás fedést ígér, és bár az esti és reggeli fogmosás leviszi a nagyját, a mosoly még másnap is fehérebb, mint a fogsmink alkalmazása előtt. Az ideiglenes hollywoodi mosoly jól jöhet egy fontos esemény, jelenés, vagy fotózás előtt, de ne aznap próbáljuk ki először – erősen javasolt a rákészülés.

Forrás és további érdekes olvasmányok: elle.hu

Hogy tetszett?

Kapcsolódó bejegyzések