Új idők klasszikusa

Zsolesz / 2016-04-06

Energikus illat

Az aromás-fás kompozíció zöld ibolyalevelek és fűszeres kardamom jegyek üdítő keverékével nyit, melyet citrom cseppek tesznek még vibrálóbbá. A szívillatban kifinomult virágos-füves jegyek bontakoznak ki: zsálya, muskátli, ürömfű, ezek mindegyike érzékelteti David Beckham választékos, férfias stílusát. Az alapillatban előbukkannak a mély, érzéki aromák, szarvasbőr puhasága, pacsuli gazdagsága és vetiver eleganciája adja a kompozíció lenyűgöző karakterét. Az Aqua Classic kifinomult, de dinamikus illat – frissítő robbanás  modern férfiak számára tervezve.

Az új illatbevezetéssel kapcsolatban Beckham így nyilatkozott: “A klasszikust mindig újra lehet éleszteni egy kis modernitással. Az Aqua Classic illat élénk és frissítő, ugyanakkor időtálló és minőségi, ami miatt annyira kedveljük a klasszikus stílust. “


Stílusos kampány

Az energikus és stílusos nyomtatott reklámkampány képein  David Beckham tökéletesen jeleníti meg az Aqua Classic illat eleganciáját. Jól szabott öltönyt és nyakkendőt visel, a fotón mély, karakteres színek uralkodnak, nagyon jellegzetesen “Davides” a hangulata. A kampány képeit az angol fotós, David Sims készítette, aki a világon a leghíresebb márkák kampányában működik közre.

Újítsa meg klasszikus stílusát, csempésszen bele egy kis frissességet David Beckham új, limitált kiadású, férfi parfümjével, az Aqua Classic-al!

ADATLAP

AQUA CLASSIC – DAVID BECKHAM új illata férfiaknak

Aromás-fás kompozíció, mely egyetlen stílusos férfi gardróbjából sem hiányozhat.

Fejillat : citrom, kardamom, ibolya levél 
Szívillat: zsálya, ürömfű, muskátli
Alapillat: pacsuli, vetiver, szarvasbőr akkord


Parfümőr:
Alienor Massenet, IFF
Kiszerelés: Eau de Toilette 40ml, 4699.-Ft, Eau de Toilette 60ml, 5499.-Ft

Kapcsolódó bejegyzések