Post Image

ÚJ FEJEZET A CHANEL ILLATOK TÖRTÉNETÉBEN: GABRIELLE

Rúzs & Más / 2017-11-10

A CHANEL ház új fejezetet nyit az illatokat és a dizájnt kedvelők számára, melyet Gabrielle Chanel korai évei inspiráltak. Kivételes illat, egy kivételes üvegbe zárva.
A CHANEL új női illata 2017-ben, a GABRIELLE.

„Eldöntöttem, hogy ki szeretnék lenni és azzá váltam.”
Gabrielle Chanel

Gabrielle Chanel, a Chanel ház új illata

EGY NÉV, AMELY A MAGA EGYSZERŰSÉGÉVEL MINDENT ELÁRUL

Nevét arról a fiatal nőről kapta, akit Gabrielle Bonheur Chanelnek hívtak, mielőtt a híres Coco Chanel-lé vált volna. Csak a közeli, személyes barátok hívhatták őt Coco-nak, mindenki más Mademoiselle-nek szólította. A híres Coco becenév mára legenda értékűvé vált. Ha Coco lenne a Chanel lelke, akkor Gabrielle lenne a megtestesülése. Gabrielle volt az, aki lépésről, lépésre ért a célhoz. Coco a kreátor, míg Gabrielle az alapító.
A Gabrielle név csak a születési anyakönyvi kivonatban szerepel a maga tiszta egyszerűségével és autentikusságával. Ez a születési név az intim és mindentől mentes valóságot szimbolizálja. A teljes őszinteséget, amely azokról szól, akik eldöntötték, kik is szeretnének lenni valójában maszk és szerepjáték nélkül.

A GABRIELLE CHANEL azoknak a hölgyeknek az illata, akik maguk választják meg a sorsukat. A GABRIELLE CHANEL egy lázadó szív, amely mindenkiben ott dobog, hogy felfedje különleges egyediségét. A természetességet helyezi előtérbe és nem befolyásolja a külvilág. Ahogy maga is egy lázadó szellemű, vakmerő nő volt, úgy szólítja meg az ezzel azonosulni képes mai, modern nőket. Azokat, akik hűek önmagukhoz. Igazán törődnek azzal, amiben hisznek. Fontos számukra hatást gyakorolni és nyomot hagyni a világban.

GABRIELLE:

– VERETLEN, SOSE ADJA FEL VAGY FOGADJA EL A SORSÁT
– BÁTOR OLYAN SZERETNE LENNI, AMILYEN MÉG SENKI
– HATÁROZOTT, MAGA ALAKÍTJA A VÉGZETÉT ÉS SZEMÉLYISÉGÉT
– ELTÖKÉLT, TÖKÉLETESSÉGRE VÁGYIK ÉS ELNYERI SZABADSÁGÁT
– SZENVEDÉLYES, MEGINGATHATATLAN ABBAN, HOGY Ő MAGA DÖNTSE EL, MI LEGYEN HOLNAP
– AMBÍCIÓZUS, MINDEN NŐT ARRA BUZDÍT, HOGY KÖVESSE A MAGA ÚTJÁT

„Bármit is csinálok, szenvedéllyel csinálom, úgy kezdek neki, hogy azt mondom magamnak, hogy az egész életem ezen az egy dolgon múlik.” Gabrielle Chanel

AZ EGYSZERŰSÉG LECKÉJE

Egy kivételes üveg egy kivételes illatnak. Ez a lázadó illat olyan üveget kívánt, amilyen még sose volt. Míg a luxus általában a nehéz üvegekről szól, addig a CHANEL Ház épp az ellenkezőjét szerette volna ez esetben elérni. Hónapokig, évekig tartott, míg megalkották ezt a vékonyságú üveget. A rengeteg puritán él és vonal az üvegen a CHANEL ikonikus illatait juttatja eszünkbe, de mégis egy teljesen új forma született: a „marloquette”. A belül enyhén domború aljú üveget először kifelé nyomták, majd polírozták. Az üveg oldalának vonalai befelé haladnak, ahol pont egy akkora négyzetet képeznek, mint maga a kupak – így minden egyes fazetta tökéletesen szórja a fényt. A kupak matt lamé színét, – ami az arany és az ezüst közti szín – egy Haute Couture anyag ihletett a CHANEL Ház örökségéből.

„A luxus az, amit nem látsz” Gabrielle Chanel

A NAP VIBRÁLÁSA

Ha csak egyet választhatnál, mi lenne az? Melyik virág testesítené meg önmagában a GABRIELLE CHANEL illat abszolút nőiességét? Míg a virágok a CHANEL illatok jegyeiben mindig megtalálhatók, sosem önmagukban szerepelnek, hanem akár fás, balzsamos köntösben jelennek meg.

A GABRIELLE CHANEL illatot Olivier Polge a CHANEL illat laboratóriummal karöltve alkotta meg, hogy egy teljesen új történet szülessen. Mindezt úgy érte el, hogy létrehozott egy álom virágot, egy kirobbanó virág költeményt, a szirmok sokaságát. Egy ideális fehér virágot, amely kimagaslik a valaha kreált összes CHANEL illat virágai közül.

Olivier Polge a fehér virágok molekuláit alaposabban megvizsgálva érte azt el, hogy egy igazán különleges illat szülessen. A jázmin virágot intenzívebbé tette, az ylang-ylang szirmokhoz egy kis fehér pézsmát adott, hogy még bársonyosabb legyen, a tubarózsa krémességét a szantálfával emelte ki és végül a narancsvirág frissességét pedig egy csipetnyi mandarin héjjal, grépfrúttal és feketeribizlivel fokozta. Ez az elképzelt virág több, mint vibráló. A ragyogó ereje úgy oszlik el a bőrön, mintha egy virághálóval vonnánk be magunkat.

Az új illat arca Kristen Stewart, aki a megállíthatatlan, határozott sikeres fiatal nőt testesíti meg.

Gabrielle Chanel, a Chanel ház új illata

A GABRIELLE CHANEL valóban méltó folytatása a Chanel ház világhírű sikerillatainak!

Kapcsolódó bejegyzések